Lovitura de grație pentru familia lui Mario Iorgulescu! Ce i se pregătește tatălui lui

Lovitura de grație pentru familia lui Mario Iorgulescu! Ce i se pregătește tatălui lui

Accidentul de mașină al lui Mario Iorgulescu l-a distrus pe tatăl său, Gino Iorgulescu. Șeful LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a intrat în dizgrația patronilor de fotbal, care doresc să îl îndepărteze de la Ligă în cel mai scurt timp posibil.

Gino Iorgulescu a fost la un pas să fie dat afară de la Ligă

În anul 2013, Gino Iorgulescu a reușit să ”îl dea jos” pe Mitică Dragomir de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, câștigând cu 11 voturi la 6. Pe atunci, se vorbea despre faptul că numirea sa a fost una politică, acesta fiind bun prieten și partener de afaceri, după cum spun ele voci, cu Liviu Dragnea și Victor Ponta.

În tot acest timp, Gino Iorgulescu a contat pe sprijinul patronilor de club din Liga I, deși unele voci asigură faptul că nu există mari reușite în timpul ”domniei sale”. În ultimul an însă, mai exact după căderea PSD-ului de la putere și arestarea lui Liviu Dragnea, și acesta a început să cadă în dizgrație. În prezent, președinții de cluburi se pregătesc de o coaliție prin care să îl determine pe Gino Iorgulescu să părăsească LPF în cel mai scurt timp.

“Nu se văd rezultatele de atâția ani. Ce a făcut el pentru fotbalul românesc din 2017 încoace? Într-un an nu a apărut mai deloc într-o conferință. Ca președinte al LPF trebuie să mergi pe stadion, să vorbești cu lumea, să te pozezi cu fanii. Să fii la dispoziția președinților de cluburi, să le asculți problemele. Nu să stai în birouri cu politicieni și să fumezi trabucuri. Nu există niciun fel de rezultat.

Dacă nu era perioada asta de pandemie, ar fi fost demis până acum. Are prieteni puternici, dar de data aceasta nici acești prieteni sus puși nu îl vor mai putea ajuta. Avem nevoie la conducere de un om care să miște lucrurile”, a mărturisit chiar una dintre persoanele dispuse să lupte pentru înlăturarea lui Gino, potrivit Impact.ro. 

A fugit împreună cu fiul său din țară

Reamintim că la începutul lunii septembrie 2019, Mario, fiul lui Gino Iorgulescu a produs un grav accident de circulație, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, care circula regulamentar, și-a pierdut viața. Analizele prelevate la INML au atestat faptul că Mario se urcase beat și drogat la volan, despre acesta știindu-se faptul că, de mai mulți ani ar fi consumat cocaină.

Tânărul a suferit răni grave și a fost dus la spital, pentru ca mai apoi să fie scos din țară pe ascuns. Autoritățile susțin că nu a avut idee de faptul că acesta ar fi părăsit țara. De atunci, despre Mario nu se mai știe nimic, iar tatăl său a fost văzut foarte rar, zvonindu-se că amândoi s-ar afla în reședința lor din Elveția.

Astfel, LPF a rămas fără lider de mai bine de opt luni: “Tuturor ne-a fost milă de el după necazul cu băiatul, dar nu îl putem menaja la nesfârșit. Mulți l-am sunat și ne-am oferit să ajutăm cu ce are nevoie. Dar mai e puțin și se face anul de atunci. Înțelegem că are probleme în familie, dar dacă nu se mai poate ocupa de Ligă, atunci trebuie să plece și să lase pe altul mai dornic în locul lui”, a mărturisit aceeași sursă, potrivit Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI