Lovitură cruntă pentru Fulgy din partea magistraților. Decizia e publică: ce este obligat să facă

de: Ana Chivu
05 10. 2021

Lovitură dură pentru Fulgy! Ce se întâmplă cu tânărul artist și ce este obligat să facă? Magistrații au luat decizia finală. Cei care îl iubesc pe artist nu se așteptau la una ca asta.

Lovitură cruntă pentru Fulgy: ce au decis magistrații?

Fulgy a fost luni bune un personaj extrem de controversat din cauza afirmațiilor sale deranjante pentru multe nume publice. Băiatul a fost trimis în judecată pentru tâlhărirea pe care a săvârșit-o asupra unui jurnalist după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Magistrații i-au impus tânărului un tratament medical. În cazul în care decizia nu va fi respectată, băiatul Clejanilor va avea probleme și mai grave.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul dispune internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, au stabilit magistrații.

Și sora sa are probleme cu legea

Din păcate,  sora acestuia care a fost trimisă în judecată tot după ce a fost prinsă la volanul unui vehicul după ce consumase substanțe interzise.

“Constată legalitatea sesizării Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti cu rechizitoriul nr. 3615/P/2020 din data de 22.06.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei MANOLE Myriam-Margareta pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (…) Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti sub nr. 14349/4/2021.”

Și veștile proaste nu se termină aici! Ioniță Manole ar putea avea și el probleme cu legea. Tatăl celor doi artiști este cercetat pentru amenințare, iar dosarul lui ar fi fost deja trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. În primă fază vor fi audiați jurnaliștii în rol de martor.

Cei din urmă au fost amenințați de celebrul lăutar. Ulterior, vor fi vizionate posibilele dovezi care vor fi puse la dispoziție. În cele din urmă magistrații vor stabili dacă vor înceta sau nu urmărirea penală ori dacă îl vor sancționa contravențional sau îl vor trimite în judecată, arată cancan.ro.