Loredana și Nick Casciaro, declarații despre relația lor: „Ne iubim reciproc“

Loredana Groza și Nick Casciaro au făcut primele declarații referitoare la relația lor, după ce în presă au apărut zvonuri că cei doi ar forma, de fapt, un cuplu. Mai multe imagini „suspecte“, în care apărea alături de elevul ei de la „X Factor“, au fost postate de cântăreață, fapt pentru care au început să apară, cum era și firesc, numeroase întrebări. Ce spune vedeta despre o presupusă relație amoroasă cu Nick Casciaro, afli în rândurile de mai jos.

Loredana și Nick Casciaro, declarații despre relația lor

Loredana Groza (51 de ani) și Nick Casciaro (31 de ani), câștigătorul emisiunii de talente „X Factor“, de la Antena 1, au făcut lumină în ceea ce privește relația care îi leagă.

În ultimele săptămâni, în mediul online și inclusiv în presă au existat numeroase zvonuri cum că blondina s-ar iubi cu fostul ei elev, un tânăr italian.

Cei doi au petrecut împreună atât de Crăciun, cât și de ziua de naștere a artistului, cea care s-a ocupat de toate cele necesare fiind Loredana. Cei doi au fost chiar și la munte împreună, italianul mărturisind că, fiind singur acasă, s-a bucurat de invitația cântăreței.

Mai mult, artiștii au fost surprinși împreună recent într-un restaurant de fițe din Capitală, unde au făcut show, cântând și dansând împreună. Filmulețele de la eveniment au făcut valuri pe internet, mai ales că cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri, pe scenă.

Să fi fost totul doar de dragul show-ului? Iată „tot adevărul“, potrivit Loredanei:

„El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick.

Când am auzit i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone de Crăciun“.

Citește și: Ce vrea să facă Loredana Groza în 2022: „Sunt deschisă la orice combinație”

„Ne iubim reciproc“

La rândul său, Nick Casciaro a declarat că a fost plăcut impresionat de gestul artistei, care i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase.

Chimia incredibilă dintre ei i-a pus pe gânduri pe fani, care au început să suspecteze că cei doi ar putea fi împreună. Nick a negat însă zvonurile, spunând că se amuză alături de Loredana când citesc „bârfele“ despre ei doi.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK“, a subliniat tânărul italian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI