Loredana Groza s-a făcut iar de râs pe internet. Fanii au taxat-o imediat: ”Doamne, ce face menopauza din tine, fato”

Loredana Groza s-a făcut iar de râs pe internet. Fanii au taxat-o imediat: ”Doamne, ce face menopauza din tine, fato”
Cum s-a facut de ras Loredana Groza pe internet

Artista Loredana Groza a continuat seria imaginilor interzise. Doar că de data aceasta, ea a fost taxată dur de fani după ultima fotografie postată pe rețelele de socializare.

Loredana Groza s-a făcut iar de râs pe internet

Loredana s-a fotografiat iar în ipostaze năucitoare. Ea și-a făcut un selfie în oglindă, fiind îmbrăcată doar într-un top negru cu volane și buline aurii. Fanii au putut observa pe loc că aceasta nu purta lenjerie intimă, fapt pentru care unii au criticat-o dur. Unii mai cred și că artista s-a folosit de Photoshop din cauza poziției buricului său.

”Oare i-a furat cineva fotografia și a postat o? Este adevarat, este frumoasa dupa operatiile pe care le-a facut, este sexi dar oare nu există alt loc unde sa-si etaleze frumusetea? Aici suntem si oameni de moda veche” / ”Doamne, ce face menopauza din tine, fato… Sunt atatea fete tinere si frumoase ….vii si tu sa te buriceşti cu pielea creață pe aici”/ ”Vaiii, doamna Loredana, ăla e buricul sau cezariana??”, /”Ai innebunit la bătrânețe, Loredano / Ti-a plecat buricul in dreapta, mama lui de photoshop”, au fost numai câteva dintre comentariile acide ale internauților.

Loredana Groza are 50 de ani, dar arată demențial. Artista trage din greu la sala de fitness ca să aibă un trup de zeiță. Deși a fost mereu discretă în ce privește anumite tratamente pe care și le-a administrat la chip, există voci care susțin că artista ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un trup fără cusur.

Cum se menține în formă Loredana Groza

Cât despre cum anume se menține formă artista, Loredana Groza a dezvăluit.

”Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl ”păcălești” . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. După ce a fost mai mulți ani la rând în juriul emisiunii Vocea României, Loredana Groza a acceptat să facă parte din juriul X Factor, emisiune care a fost difuzată la postul de televiziune Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI