Loredana Groza, o nouă piesă controversată. Detaliul rușinos observat de fani VIDEO

Loredana Groza, o nouă piesă controversată. Detaliul rușinos observat de fani VIDEO
Loredana, în mijlocul controverselor. Ce detaliu s-a aflat despre noua piesă

Se pare că Loredana Groza vrea să cucerească industria! După ce a lansat o piesă controversată în colaborare cu mulți maneliști, aceasta s-a bucurat de mult succes. Iată că blondina nu s-a gândit de două ori și a luat decizia de a mai colabora cu diferiți artiști ce se află în fruntea topurilor, dar mulți au observat un detaliu rușinos în videoclip.

Loredana, o nouă melodie controversată. Cu cine a colaborat artista

Noua melodie lansată de Loredana în colaborare cu Jador, Baboiash, Costi Ioniță, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie și Ștefan de la Bărbulești se numeșe ‘Suflet și trup’. Se pare că artista s-a reinventat și se implică în fel și fel de proiecte inedite după ce a apărut în piesa ‘Fericire’. 

Arista s-a îmbrăcat cu o costumație sumară în noul videoclip. Blondina a purtat o rochie neagră ce este decupată, decoltată și îi pune în valoare formele voluptoase. De asemenea, aceasta a optat și pentru un accesoriu excentric pentru a nu pleca din zona vestimentară ce a consacrat-o de-a lungul anilor, alegerile ei în materie de modă fiind extrem de discutate.

Ce detaliu rușinos a scăpat. Nimeni nu se aștepta

Totuși, există un detaliu rușinos despre videoclip-ul melodiei. Chiar dacă mulți bani s-au făcut din ultimele piese lansate și topurile au fost conduse de maneliști în ultimele luni, abia s-a dat startul de curând la evenimente. Artiștii au pierdut mulți bani, așa că, de această dată, ei au făcut economie pentru noul proiect.

Chiar dacă maneliștii nu prea se uită la bani atunci când filmează videoclip-uri, pentru noua piesă decorul a fost neschimbat. Recuzita s-a folosit și atunci când Lore a filmat pentru ‘Fericire’, deci, alegerea tuturor în materie de obiecte și locație a fost una bună pentru că sume imense ar fi fost salvate.

Cât a costat, de fapt, videoclip-ul piesei ‘Fericire’

Cât despre prima melodie, Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a explicat la ce preț s-ar ridica videoclip-ul pus la punct de către Costi Ioniță. Suma este una imensă, așa că nu este de mirare că de această dată decorul a fost refolosit. Fostul impresar al trupei Andre a explicat ce investiții majore au făcut toți pentru ca piesa să nu dezamăgească fanii.

„Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul ”Fericire” este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul ”Fericire” e fără cusur, e foarte bun.

De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta! A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, ”Shock”, ele au dat lovitura cu piesa lui, ”Dă muzica mai tare!”, foarte bună!”, a transmis Săndel Bălan pentru Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI