21 sept. 2021 | 13:43

Loredana Groza, informații de ultimă oră după ce a ajuns la spital. Cum se simte, de fapt, artista

Monden
Loredana Groza, informații de ultimă oră după ce a ajuns la spital. Cum se simte, de fapt, artista
Loredana Groza, informatii de ultima ora dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte, de fapt, artista

Loredana Groza și-a alertat fanii atunci când a postat, de curând, o poză cu ea dintr-o ambulanță. Era semnul clar că artista are probleme de sănătate. Vedeta a fost internată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală. Celebra cântăreață este consștientă că multă lume se întreabă ce se întâmplă cu ea în aceste momente, așa că a făcut un anunț în urmă cu puțin timp.

Loredana Groza rupe tăcerea despre problemele sale de sănătate

Informații de ultimă oră despre Loredana Groza, după ce a ajuns la spital. Artista a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj dedicat tuturor celor care și-au făcut griji pentru ea. Cum se simte, de fapt, vedeta TV.

Acum două zile, jurata de la X Factor România a fost dusă cu o Ambulnață la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din Capitală. Blondina s-a fotografiat pe patul din ambulanță. Vestea că Loredana Groza nu se simte bine a pus pe jar o țară întreagă! Iată ce anunț a făcut vedeta chiar azi, 21 septembrie.

Mesaj de ultimă oră de pe patul de spital. Are artista Covid?

Până acum, Loredana Groza nu a dat detalii despre motivul pentru care a ajuns la spital sau natura problemelor sale de sănătate. Mai multe zvonuri spuneau că artista ar fi fost infectată cu noul coornavirus, de aceea jurata de la Next Star a fost internată la renumitul spital de boli infecțioase din București. Se pare că motivul real al internării sale în spital ar fi epuizarea fizică din cauza numeroaselor concerte din ultima perioadă.

Din fericire, spune vedeta, se află în afara oricărui pericol și ce a fost mai greu a trecut. Acum se simte mult mai bine, după cum mărturisește chiar Loredana Groza în mesajul de pe conturile sale de social media. Profitând de ocazie, renumita cântăreață le-a mulțumit fanilor pentru grijă și pentru că au fost aproape de ea cu gândul.

De ce s-a simțit rău celebra cântăreață

Lory nu confirmă, nici neagă informația cum că ar avea Covid. În schimb, solista spune că s-a simțit rău din cauza perioadei pline de concerte, evenimente, înregistrări și filmări.

„Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe!

All my love to y’all!”, a scris Lory pe rețelele de socializare

Antena 1 face lumină despre sănătatea juratei

Epuizarea fizică a artistei a fost confirmată și de surse din Antena 1 pentru Playtech.

”Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”, ne-au dezvăluit, în exclusivitate, surse din anturajul Loredanei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro