Loredana Groza, criticată dur pe Internet, după ce s-a pozat cu tatăl său și fiica ei la bradul de Crăciun: ”Ce filtre și-au pus, zici că sunt mutanți!”
Loredana Groza este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe din România, cu o carieră de succes ce se întinde pe mai multe decenii. De-a lungul anilor, artista a reușit să câștige inimile a milioane de fani, având o prezență constantă pe rețelele sociale, unde își ține la curent admiratorii cu activitățile sale. Recent, însă, blondina a stârnit controverse în mediul online, după ce a postat o serie de fotografii de Crăciun alături de tatăl și fiica ei.
Loredana Groza, luată la rost de internauți, după ce s-a pozat cu tatăl său și fiica ei la bradul de Crăciun
Imaginile cu familia Groza, postate pe Facebook, înfățișează momente de bucurie alături de bradul de Crăciun. Deși multe dintre comentarii au fost pozitive, mulți utilizatori au simțit nevoia să o ia la rost pe vedetă. Aceștia au acuzată-o pe Loredana Groza că ar fi folosit filtre.
”Ce filtre naibii și-au pus, zici că sunt mutanți!” a scris un comentator, iar alții au adăugat observații similare, punând sub semnul întrebării autenticitatea imaginii.
Cu toate acestea, fanii celebrei cântărețe nu au întârziat să o aprecieze pentru frumusețea ei și pentru momentele de familie pe care le-a împărtășit.
Loredana Groza, o vedetă cu istorie complicată în muzica românească
Loredana Groza nu este doar o cântăreață de succes, ci și o personalitate controversată. În perioada comunistă, aceasta a fost interzisă la televizor, datorită stilului său muzical revoluționar.
În 1988, albumul său ”Bună seara, iubite!” a devenit un hit imens, vânzându-se în peste un milion și jumătate de exemplare. Deși a fost privită ca un ”model periculos pentru tineri” de regimul comunist, albumul a fost, de fapt, o revoluție în muzica românească.
Loredana Groza a devenit un adevărat simbol al libertății și al schimbării, iar muzica ei a influențat profund tineretul din acea perioadă.
”Cenzura comunistă şi chiar mulţi colegi de breaslă spuneau ca e o muzică imperialistă! Care trebuie interzisă… Și aşa s-a şi întâmplat în cele din urmă…
Cumva, acest album a fost începutul, preludiul Revoluţiei din România, în decembrie 1989, când în sfârşit regimul a căzut.
O revoluție făcută de tinerii din generaţia mea, care şi-au dat viaţa pentru ca noi să fim liberi astăzi! Şi despre care tinerii din ziua de azi nu ştiu mai nimic, din păcate…”, a declarat artista, într-un interviu, pentru Viva.ro.
Cum și-a început cariera în muzică
De-a lungul carierei sale, Loredana Groza a fost o adevărată sursă de inspirație pentru mulți tineri, fiind un exemplu de ambiție și succes. Artista a povestit în același interviu despre cum a ajuns în atenția publicului, după ce a fost descoperită la un concurs de talente.
”Pentru mine, faptul că am câştigat atunci a fost un şoc. Nu m-am aşteptat nicio clipă. Speram să câştig ceva, dar era greu de crezut, ţinând cont de regimul în care trăiam, de faptul că veneam dintr-un oraş foarte mic, muncitoresc, de undeva din Moldova, din Onești, neştiută şi nesusţinută de nimeni decât de vocea mea.
Câţiva oameni, pe care vreau să-i menționez aici, m-au descoperit şi mi-au dat şansa de a intra în lumea asta, aşa că vreau, pe această cale, să le mulțumesc. M-au descoperit la faza naţională a Festivalului Cântarea României – la Focşani, este vorba de Dumitru Moroşanu (care chiar anul acesta a plecat dintre noi) şi marele compozitor Zsolt Kerestely.
Văzându-mă acolo, n-aveam nici 14 ani împliniţi, m-au chemat imediat la București, la preselecțiile pentru Steaua fără nume, cel mai important concurs de talente din vremea aceea, în faţa unei comisii de casting extrem de dure, formată din Simona Patraulea, care era realizatoarea acelui show, şi Anca Sandu, regizoarea concursului”, a mărturisit Loredana Groza.
În ciuda dificultăților întâmpinate în drumul său, cântăreața a reușit să devină una dintre cele mai importante personalități din industria muzicală românească. În ciuda criticilor primite pe rețelele sociale, Loredana Groza rămâne un simbol al carierei de succes și al curajului de a fi diferit.