Loredana Groza a întrecut orice măsură! Ultima ei apariție a lăsat aproape tot la vedere. Toți au rămas fără cuvinte când au văzut-o

Loredana Groza a întrecut orice măsură și a apărut cu totul la vedere! Îndrăgita cântăreață s-a făcut remarcată mai mult decât și-ar fi dorit, cu o săptămână în urmă, când a fost prezentă în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”. Diva a purtat o costumație cu decolteul generos mult prea la vedere. De aceea, artista a primit și un răspuns nefavorabil din partea reprezentanților CNA, cu vedere la ținuta și conduita ei. În prezent, însă, diva șochează din nou, pentru că nu pare să se fi lăsat până când nu și-a demonstrat punctul de vedere.

Loredana Groza întrece orice măsură: La ultima apariție e cu totul la vedere!

Cântăreața de 49 de ani nu s-a lăsat și a avut un moment demn de Moulin Rouge, când a susținut un scurt concert. Vedeta pare să fi fost prezentă la un local din Capitală, iar pentru această apariție, Loredana a îmbrăcat o rochie speciala, un model pe negru, cu mânecă lungă, dar foarte decupată. După ce a postat un videoclip de la eveniment, artista a fost iarăși aspru criticată, pe rețelele sociale.

Cântăreața arată foarte bine, afișând, printre altele, o siluetă demnă de invidiat, mai ales că nu este la prima tinerețe. Mai mult, celebra Lore a interpretat piesa “Când se lasă seara peste București”, preferând să descrie în acest mod și imaginile pe care le-a postat pe Instagram. La un moment dat, însă, reprezentația oferită devine una cu mult mai provocatoare decât s-ar fi așteptat cineva.

 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Artista a avut decolteul la vedere, încercând din răsputeri să nu facă vreo mișcare în plus, pentru că nu pare să fi purtat un sutien. Rochia pe care a îmbrăcat-o Loredana a fost una foarte decupata, în special în față, iar în acest sens diva a purtat un lenjerie înaltă pe talie. Ținuta de seară a fost completată de o pereche de pantofi, tot pe negru, cu baretă pe gleznă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI