Loredana Groza a ignorat toate regulile. Toți oamenii au văzut-o așa, dar nu i-a păsat deloc

Loredana Groza a ignorat toate regulile. Toți oamenii au văzut-o așa, dar nu i-a păsat deloc
Cum a fost surprinsă Loredana Groza pe o stradă din Bucureşti?! A ignorat toate regulile

Dacă zilele trecute, era surprinsă făcând un gest de admirat în trafic, de data asta Loredana Groza a ignorat toate regulile impuse de autorităţi în această perioadă. Toată lumea a văzut-o aşa pe stradă, dar nu i-a păsat deloc.

Cum a fost surprinsă Loredana Groza pe stradă

În urmă cu doar câteva zile, îndrăgita jurată de la X Factor ţinea să respecte regulile de bun simţ din trafic. Mai exact, negăsind un loc de parcare în faţa unui mall, aceasta a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi, însă nu a părăsit maşina tocmai pentru a-l elibera în cazul în care cineva ar fi avut nevoie de el.

De data aceasta, însă, Loredana Groza a ignorat toate regulile impuse de autorităţi în pandemia de coronavirus. Aflată în zona Floreasca din Bucureşti, vedeta de la Antena 1 a ieşit dintr-un restaurant de fiţă, unde a luat prânzul alături de prietena sa, fără mască de protecţie. Se pare că artistei nu îi este frică de COVID-19, în ciuda faptului că numărul de persoane infectate este în continuă creştere.

Aşadar, dacă cele două au părăsit incinta fără mască asta înseamnă că nici în interiorul localului nu au ţinut cont de restricţii. În schimb, Lore a avut grijă să se protejeze de… frig. Îmbrăcată cu o geacă groasă, cu glugă pe cap şi o pereche de bocanci în picioare, cântăreaţa era pregătită să înfrunte iarna. Un alt lucru uşor de observat din imaginile obţinute de cei de la Cancan.ro este faptul că aceasta nu s-a machiat deloc pentru ieşirea în oraş, motiv pentru care a ales să accesorizeze ţinutei lejere şi o pereche de ochelari de soare. (VEZI GALERIA FOTO)

Loredana Groza, despre pandemie: “Trebuie să găsești mereu resurse”

Deşi este una dintre cel mai bine plătite cântăreţe din România, Loredana Groza se gândeşte la colegii de breaslă mai puţin norocoşi care trec, de aproape un an, prin momente dificile din punct de vedere financiar. Aceasta a explicat, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, că viaţa de artist nu este deloc una uşoară, aşa cum cred unii.

“Încerc să rămân un spirit rebel. Viața de artist nu este așa ușoară cum cred mulți. Trebuie să fii mereu disciplinat. Trebuie să găsești mereu resurse. Artiștii din România sunt puși la încercare.

Majoritatea muzicienilor sunt care studiază de foarte mici și știu să facă altceva. Multă lume crede că artișii se distrează întruna și au o viață plină de huzur. Nu-i chiar așa de fapt. E greu să fii artist. Mai ales când e pandemie”, a declarat jurata de la “X Factor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI