Loredana Groza a ajuns pe perfuzii. Mesajul artistei de pe patul de spital

Loredana Groza a ajuns pe perfuzii. Mesajul artistei de pe patul de spital
Loredana Groza a ajuns la spital. Ce le-a spus vedeta fanilor

Probleme mari pentru Loredana Groza! Vedeta și-a speriat fanii în momentul în care a postat o poză de pe patul de spital. Aceasta le-a transmis un mesaj admiratorilor săi, explicând cum se simte în aceste momente foarte dificile.

Loredana Groza se află în spital. Ce a anunțat vedeta

Loredana Groza trece prin clipe de cumpănă. Cunoscuta cântăreață și-a anunțat fanii că se confruntă cu probleme de sănătate, chiar în timp ce se afla pe patul de spital. Aceasta a ținut să le mulțumească pentru gândurile bune pe care ei le transmit.

De asemenea, blondina a punctat că se simte mai bine. Imediat după ce fotografia a luat cu asalt internetul, admiratorii săi au vrut să știe exact ce a pățit, așa că i-au lăsat mai multe comentarii prin care își exprimau grija pentru starea de sănătate a vedetei.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Vă trimit toată dragostea și recunoștința mea.”, a transmis Loredana Groza, de pe patul de spital.

Fanii, îngrijorați. Ce i-au spus vedetei

Comentariile la postarea Loredanei Groza au apărut în cel mai scurt timp. Aceasta este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, așa că se bucură de mulți fani care fredonează versurile pieselor ce au adus-o pe culmile succesului de-a lungul anilor.

„‘Multă sănătate’, ‘Ai grijă de tine’, ‘Sănătate! Ce s-a întâmplat?’, ‘Sănătate multă, sper că ești bine acum’, ‘Ce ai pățit, Lori?’, ‘Ce s-a întâmplat, Loredana?’, ‘Însănătoșire grabnică, Lori'”, sunt unele dintre comentariile de la postarea făcută de blondină.

Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep

Nu se știe, momentan, de ce se află Loredana Groza la spital. Admiratorii ei sunt extrem de îngrijorați, mai ales pentru că, în urmă cu doar câteva zile, aceasta cânta la nunta Simonei Halep și părea că se află într-o formă maximă.

Artista este cunoscută pentru ținutele extravagante pe care le afișează, dar la nunta sportivei a apărut schimbată total. Aceasta a întreținut atmosfera și a bucurat invitații cu unele dintre cele mai frumoase piese pentru ca lumea să nu stea jos o clipă.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera.

De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu.

Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece.”, a spus Loredana Groza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI