Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea acum: ”Prăjită ești, amărâto”

Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea acum: ”Prăjită ești, amărâto”
Loredana Chivu s-a facut de ras dupa ce a ajuns in Dubai

Situație jenantă pentru Loredana Chivu. Controversata blondină a devenit ținta glumelor răutăcioase a internauților din mediul online. Toți au râs de ea, când au privit aceste fotografii. Detaliul care i-a scăpat vedetei, în timp ce se afla la un restaurant din Dubai.

Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai

Chiar ea să fie? Loredana Chivu și-a șocat admiratorii de pe rețelele de socializare cu ultimele fotografii postate în mediul virtual. Fosta asistentă TV de la „Un show Păcătos” se bucură, de câteva zile, de plaja fierbinte, soarele arzător și plăcerile din Dubai. Pentru că este o persoană extrem de activă pe platformele sociale, Loredana Chivu a împărtășit, și de această dată, fotografii din vacanța ei de lux.

Cu toate acestea, a existat un mic detaliu care i-a scăpat vedetei, pe care internauții l-au taxat imediat. Toată lumea știe că blondina este o mare iubitoare de căldură și soare, fiind o împătimită a bronzului, fie el natural sau de la solar. Nu e de mirare că o găsim pe Loredana relaxându-se pe un șezlong, pe plajă, ori de câte ori are ocazia, doar că de data asta dansatoarea a uitat de crema de protecție și s-a ars foarte tare pe piele.

Internauții nu au avut milă. Cum și-au bătut joc de fotografia Loredanei

Internauții nu au avut milă față de vedetă și i-au atras atenția imediat, în special pentru că diferența de culoare dintre trup și cap este una foarte mare, vedeta mergând machiată la plajă, astfel s-a protejat de razele ultraviolete care i-ar fi putut ataca tenul.

Loredana Chivu pare a fi desfigurată în imaginea cu pricina. Vedeta, care de obicei se laudă cu un bronz măsliniu și uniform, pare a avea arsuri destul de grave pe suprafața corpului. Urmăritorii săi din mediul online au glumit pe seama ei, asemănând-o cu un homar, un crevete sau un calorifer.

„Esti singura ființă umană care a reușit performanța să ardă soarele din Dubai si sa doarmă pe Lună doar cu capul !!!!

Capul e de la alt corp

Prajita esti, amarato!

Ai vrut sa iei tot soarele de Dubai

E ca si cum ai avea 3 jante albe si o janta roz….

S-a topit plasticul în tine

Daca asta înseamnă frumusețe… Ti se face milă de Angelina Jolie!

Nici creveții nu fac așa culoare in tigaie

Față albă și corpul roșu de zici ca are calorifer in ea

Oare o putea dormi??”, sunt câteva dintre comentariile pe care românii i le-au scris Loredanei Chivu, pe rețelele sociale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI