Lora este însărcinată. Cum a dat-o de gol Cove și cine i-a luat locul la Vorbește Lumea

Lora este însărcinată. Cum a dat-o de gol Cove și cine i-a luat locul la Vorbește Lumea
Lora este însărcinată.

Lora este însărcinată, iar cel care a dat vestea a fost Cove, fostul ei coleg de la Vorbește Lumea. În plus, el a mai făcut dezvăluiri, anunțând că artista Sore va face parte din echipa emisiunii.

Lora este însărcinată

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca. Prima membră a găştii este Sore”, a spus azi Cove.

În plus, Cove a mărturisit și ce ”probleme” avea Lora de a fost nevoită să renunțe la emisiune.

„Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase”, a spus Cove zâmbind, la Vorbeşte lumea.

Amintim că vinerea trecută a fost ultima ediție a emisiunii Vorbește Lumea în care a mai apărut și Lora, în calitate de prezentatoare. Ea a mărturisit că proiectele personale o solicită și că vrea să pună muzica pe primul plan.

Atunci, tot Cove a fost cel care a inițiat, cu tristețe, dialogul dintre cei doi, în urma căruia Lora a dezvăluit că va părăsi emisiunea.

”-Iti multmesc ca ai fost jumatatea mea pentru o vreme in emisiune.

-Vreau sa va multumesc ca am putut fi in contact cu showbz-iul, dar datoria ma cheama, ma asteapta publicul, petrec ore la studio, cred ca este o veste trista pemtru admiratorii mei, dar buna pentru cei care imi admira activitatea muzicala.

-Oricand ai loc in aceasta echipa minunata”, a fost dialogul dintre Cove și Lora.

Lora, rol în filmul ”Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”

De altfel, Lora are în derulare mai multe proiecte, printre care și un film. Este vorba despre pelicula ”Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”, care va avea premiera în cinematografe pe data de 15 august. De menționat este că Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială a filmului, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iunie, de la ora 20:00.

Alin Panc, care este producător și unul dintre actorii din rolurile principale, a spus cum i-a venit ideea de a juca alături de Lora.

„O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă! , partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune.  În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film”,spunea declarat Alin Panc în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI