Logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021, mega-surpriză pentru ea. Ce i-a pregătit acasă, de fapt EXCLUSIV

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021, mega-surpriză pentru ea. Ce i-a pregătit acasă, de fapt EXCLUSIV
Logonicul Elenei Marin i-a pregătit o surpriză aparte pentru întoarcerea acesteia de la Survivor România

Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor: “Jungla nu a schimbat-o. Cu dorul mă descurc din ce în ce mai greu”. Cu ce surprize o așteaptă acasă pe dansatoare. Elena Marin, una dintre cele mai puternice concurente ale show-ului de rezistență “Survivor România”, filmat de Kanal D, în Republica Dominicană, își dorește cu ardoare să câștige competiția. De ambiția și devotamentul ei este tare mândru logodnicul dansatoarei. Andrei o așteaptă acasă, ca să o răsfețe ca pe o prințesă, dar și pentru a continua pregătirile de nuntă. Până atunci, bărbatul stă cu sufletul la gură, urmărindu-i prestația din fața micul ecran: ”Jungla nu a schimbat-o. A rămas la fel, cea pe care o știu”, ne-a spus el, în exclusivitate pentru playtech.ro

Logodnicul Elenei Marin îi pregătește surprize pentru întoarcerea de la Survivor

Elena Marin a fost una dintre cele mai vizibile concurente, din acest sezon, de la “Survivor România”, din Republica Dominicană. Ambiția și dorința de a ajunge până în finală îl fac pe partenerul ei de viață să fie tare mândru de viitoarea soție.

“Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine.

Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o.

Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă”, ne-a spus Andrei, pentru Impact.ro. Totodată, bărbatul ne-a mărturisit și faptul că așteaptă cu nerăbdare ca iubita lui să se întoarcă acasă și să o strângă din nou în brațe: “O admir la fiecare apariție, cu dorul mă descurc din ce în ce mai greu, dar o susțin până în pânzele albe și sper să își îndeplinească visul”.

Tensiune la filmări, între Elena Marin și Zanni, concurenți ”Survivor” (Kanal D). Ei sunt într-o permanentă rivalitate

Cei doi, Elena și Zanni, au avut numeroase momente tensionate, certându-se ca la ușa cortului, faze pe care Andrei, iubitul ei, le-a urmărit neputincios, din fața micului ecran: “Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat.

Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe. S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, ne-a mai spus Andrei, care o așteaptă cu nerăbdare pe iubita lui acasă, pentru a continua planurile de nuntă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI