Logodnă surpriză în showbizul românesc! Mircea Geoană este în al nouălea cer

Logodnă surpriză în showbizul românesc! Mircea Geoană este în al nouălea cer
Logodnă surpriză în showbizul românesc!

Logodnă surpriză în showbiz-ul românesc. Mircea Geoană, secretar adjunct al Alianței Nord-Atlantice, este în al nouălea cer. Politicianul român este un tată tare mândru, iar în familia sa a fost mare sărbătoare.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit

Mircea Geoană este în al nouălea cer! Fiica sa, Ana Geoană, s-a logodit cu Garett Clayton, un bărbat de origine americană. Cei doi s-au logodit pe 1 martie, iar de curând au organizat o petrecere de excepție în grădina Palatului Mogoșoaia pentru a marca acest moment.

Ana Geoană și alesul inimii ei locuiesc în California, iar cei doi au o relație de peste cinci ani. Tânărul a studiat la aceeași universitate ca și fiica soților Geoană și provine dintr-o familie foarte bună.

Cei doi au organizat petrecerea de logodnă în grădina Palatului Mogoșoaia, iar organizatorii au avut grijă ca totul să fie pus la punct cu maximă minuțiozitate.

Evenimentul nu a fost însă deloc unul restrâns, dat fiind vorba ca este doar o petrecere de logodnă, iar alături de Ana Geoană și Garett Clayton au fost alături alți 120 de invitați, care s-au delectat cu preparate și băuturi fine, într-un decor de film.

Ana Geoană a fost superbă în ziua cea mare și a ales să poarte o creație semnată Cristina Săvulescu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. Rochia, inspirată de zeițele din Grecia Antică, cu o centură aurie în zona taliei, îi venea perfect.

„I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îți promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta”, a scris Ana Geoană pe Instagram, pe data de 1 martie, când a fost cerută în căsătorie.

Copiii soților Geoană au studiat în străinătate

Mircea Geoană și Mihaela Geoană au doi copii. Alex și Ana Maria au studiat în străinătate, la universități de prestigiu din SUA. Părinții sunt tare mândri de evoluția copiilor lor, deși distanța și dorul au fost greu de suportat, pe perioada studiilor.

„Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles, cu toate că a studiat pe Coasta de Est, dar e foarte atrasă de California.

Ceea ce se întâmplă acolo în domeniul comunicării e din altă epocă. Ar vrea să lucreze acolo măcar un an sau doi, să învețe și apoi poate vine în România”, spunea Mihaela Geoană, în urmă cu doi ani, pentru Viva.ro.