Locul unde trebuie să așezi bradul de Crăciun în apartament. Vei avea noroc și mulți bani

Locul unde trebuie să așezi bradul de Crăciun în apartament. Vei avea noroc și mulți bani
Mare atentie la cum il pozitionezi

Știai că există un loc ideal în casa ta unde să pui bradul de Crăciun, astfel încât să îți aducă noroc și prosperitate? Ei bine, conform Feng Shui, ar trebui să poziționezi pomul de Crăciun într-un loc aparte din casa ta. Locuința fiecăruia are o energie specifică, iar felul în care îți așezi mobila și lucrurile contribuie foarte mult la starea ta de spirit. Contează cât de organizat ești, felul în care îți păstrezi casa, dar și poziționarea anumitor obiecte cheie, cum ar fi plantele, patul din dormitor sau oglinzile.

Unde trebuie așezat pomul de Crăciun

Fie că alegi un brad natural sau artificial, anul acesta, în timp ce decorezi pentru sărbători, încearcă să plasezi bradul de Crăciun în conformitate cu principiile Feng Shui.

Feng Shui este arta și știința de a aranja lucrurile în armonie și echilibru cu lumea naturală din jurul tău. Acest lucru este deosebit de important în timpul sezonului de Crăciun, când ne umplem casele cu noi culori, forme și arome.

În Feng Shui, aceste culori și forme se numesc cele cinci elemente – Foc, Pământ, Metal, Apă, Lemn. Un pom de Crăciun te conectează cu lumea vie, așa că este considerat un simbol puternic al elementului Lemn.

În plus, forma triunghiulară a unui pom de Crăciun este considerată un element Foc, cu atât mai mult atunci când este acoperit cu lumini. Prin urmare, pomul de Crăciun este atât un puternic element de Lemn, cât și de Foc.

Acest loc aduce prosperitate și bogăție

Locația ideală pentru un brad de Crăciun este fie în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din casa ta, deoarece acestea susțin prin Lemn și Foc.

Zona Bogăției este camera din colțul din stânga sus al casei tale sau colțul din stânga sus al oricărei încăperi. Dacă nu ai loc, poziționează bradul de Crăciun în partea de nord a casei tale.

Zona prosperității și a banilor este situată vizavi de ușa de la intrare. Formele triunghiulare afișate în aceste zone sporesc finanțele, abundența și prosperitatea. Zona familiei se află în partea stângă a casei tale.

Uneori, nu poți să îți plasezi bradul în locul perfect, de multe ori pentru că nu este o cameră funcțională sau din cauza tradiției.

Poate că familia ta a așezat întotdeauna bradul de Crăciun în sufragerie, astfel încât acesta să fie locul de spectacol pentru masa de sărbători, sau tradiția familiei tale este de a păstra un brad în camera de familie, astfel încât acesta să poată fi văzut în fiecare zi.

Dacă trebuie să plasezi pomul de Crăciun într-o altă zonă Feng Shui a casei, pune-l mereu în partea de nord sau în apropiere de o fereastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI