Locul unde poți vedea toate reducerile săptămânale Lidl, Kaufland, Penny sau Cora. Așa vei alege mai ușor

Locul unde poți vedea toate reducerile săptămânale Lidl, Kaufland, Penny sau Cora. Așa vei alege mai ușor
Ofertele de reduceri ale retailerilor Lidl, sau Kaufland, mai simplu de găsit

Dacă ești în căutare de chilipiruri, reduceri sau oferte zilnice și săptămânale, există așa-numitele platforme agregatoare. Platformele online, de acest tip, strâng  toate cataloagele retailerilor. Magazine precum Lidl, Kaufland, Penny, Cora, Carrefour sau Mega Image, sunt într-un singur loc. Este o modalitate simplă de a găsi ofertele magazinelor, fără a mai fi nevoit să descarci aplicații sau să aștepți în cutia poștală cataloagele acestora.

Ofertele de reduceri ale retailerilor Lidl, sau Kaufland, mai simplu de găsit

În primele luni ale anului 2021, lumea s-a confruntat atât cu promisiuni, cât și cu primejdii. În ceea ce privește aspectul pozitiv, distribuția vaccinurilor pentru COVID-19 era în curs de desfășurare, oferind promisiunea că, o dată mai târziu în an, impactul negativ al virusului ar putea diminua semnificativ.

Chiar și în locurile în care focarul a fost limitat, a existat un impact economic negativ din cauza măsurilor de distanțare socială pentru a evita un nou focar. Asta a determinat o creștere masivă a vânzărilor online și intrarea pe această piață a retailerilor, precum Lidl, Kaufland, Cora, Penny, Carrefour sau Mega Image.

Pe de altă parte platformele online de agregare a ofertelor, reducerilor și a prețurilor oferite de retaileri au resimțit o creștere în vizitele unice ale internauților. Pe acest gen de platforme au început să apară majoritatea cataloagelor retailerilor amintiți anterior. În România există astfel de platforme unde cataloage Lidl, Kaufland, Penny, Cora, Carrefour sau Mega Image sunt publicate, odată cu apariția acestora.

La o căutare simplă pe google, folosind cuvinte precum „oferte Lidl”, sau „oferte Kaufland”, veți găsi imediat site-uri, agregatoare de oferte și prețuri, unde cataloagele la zi ale retailerilor sunt publicate și accesate de zeci de potențiali clienți. Un exemplu este noul catalog Lidl, pentru perioada 25.10. – 31.10.2021, în care se regăsesc toate reducerile și ofertele retailerului german. Catalogul este valabil pentru toate magazinele Lidl din țară.

Totul într-un singur loc

La o privire mai atentă, regăsim și cel mai recent catalog Penny, valabil pentru perioada 20.10. – 26.10.2021, la fel și în cazul Cora, există aici catalogul pentru perioada 20.10. – 26.10.2021, și catalogul Kaufland valabil pentru aceeași perioadă, 20.10. – 26.10.2021.

Dacă sunteți în căutare de haine, sau produse de bricolaj, agregatoarele au în oferta lor și cataloage de la Jysk, de exemplu, sau de la Hornbach, valabile pentru perioada 14.10. – 03.11.2021, respectiv 04.10. – 31.10.2021.

Un asfel de agregator, cu o ofertă de cel puțin 13 magazine, este agregatorul intitulat Kaufino, care are în portofoliul său magazinele enunțate anterior, dar și Dedeman, Brico Depot, Selgros, Metro, Pepco și Supeco. Conform datelor despre platformă, platforma Kaufino este activă în Români, dar și în Cehia, Slovenia, Polonia, Ungaria și Italia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI