Locul în care va fi înmormântat Ion Ţiriac după moarte. Vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane

Locul în care va fi înmormântat Ion Ţiriac după moarte. Vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane
Ion Țiriac și-a cumpărat locul de veci

Locul în care Ion Țiriac își va dormi somnul de veci este impresionant. Celebrul afacerist și fost mare tenismen și-a cumpărat deja locul de veci. Pentru fostul mare sportiv vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane.

Ion Țiriac și-a cumpărat locul de veci: unde va fi înmormântat afaceristul?

Ion Țiriac are 82 de ani și s-a îngrijit deja de un detaliu pe care mulți îl au în vedere mai devreme sau mai târziu. Fostul tenismen și-a cumpărat deja locul de veci care nu este unul obișnuit. Bunul său prieten a vorbit despre locul în care va fi înmormântat acesta.

Ion Țiriac s-a gândit la acest aspect și a luat recent în considerare achiziționarea unui loc de veci. Chiar Ilie Năstase a oferit mai multe detalii despre cel mai sigur, dar și cel mai sumbru scenariu din viața noastră – moartea.

12 cripte subterane și 6 supraterane

Conform unor surse, omul de afaceri a cumpărat o bucată de pământ pentru care a scos din buzunare suma de 50.000 de euro, lucru obișnuit pentru familiile celor înmormântați la cimitirul Bellu. În locul respectiv urmează să fie amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane.

Se pare că Ion Țiriac a încercat și pe bunul său prieten să-l convingă să fie camarazi și dincolo de această lume. Construcția este deja pregătită. Aceasta va fi în totalitate din marmură și granit și se ridică la suma de 80.000 de euro. Toate aceste detalii au fost dezvăluite de ‘Nasty’, pentru playsport.ro.

„Te invit la mine”

”Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde).

Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a declarat Ilie Năstase în luna februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI