Locul din România unde românii au petrecut Rusaliile la 30 de grade. A fost foarte aglomerat

de: Andreea Vînătoru
20 06. 2021

În mini-vacanța de Rusalii, românii au preferat să petreacă în zonele însorite, așa că s-au orientat rapid spre stațiunea Băile Felix.

Din cauza ploilor abundente de pe litoral, aproximativ 30% din români şi-au anulat mini-vacanţa de Rusalii și au mers în alte regiuni din țară, acolo unde vremea a fost numai bună de bălăcit.

Stațiunea Băile Felix, cea mai căutată de români în mini-vacanța de Rusalii

Mii de turiști au petrecut în staţiunile balneo-climaterice din vestul ţării, mai ales că au fost atrași și de pachetele speciale puse la bătaie de hotelieri. În ciuda restricțiilor, toate locurile de cazare au fost ocupate full.

Românii veniți din toate colțurile țării s-au putut bucura de apa termală și soarele care a strălucit cu putere. Oamenii s-au bronzat și au avut parte de diverse activități sub cerul senin. Se pare că vremea a ținut cu hotelierii din zonă, care au pregătit oferte avantajoase și în zilele următoare, la Băile Felix.

„Pachetele sunt de trei nopţi. Includ cazare cu demipensiune, prânzul special de Rusalii, accesul la piscină. Le-am, pregătit seri tradiţionale, avem ansamblu, muzică simfornică, de toate pentru toată lumea. Preţurile încep de la 750 de lei în funcţie de categoria hotelului şi am vândut toate pachetele pe care le-am scos la vânzare”, a declarat Diana Trip, reprezentant marketing, scrie Antena 3.

Stațiunea a fost modernizată

Stațiunea balneo-climaterică Băile Felix, situată în Nord-Vestul României, atrage an de an sute de mii de turiști interesați să petreacă un sejur într-o oază de relaxare, dar și să beneficieze de beneficiile apelor termale din zonă.

Stațiunea dispune de mai multe baze de tratament și băi termale. Ștrandurile au fost modernizate și echipate cu instalații utile în tratamentul diverselor afecțiuni ale organismului.

Izvoarele de apă geo-termală de la Băile Felix, cu temperaturi de 45-112°C au proprietăți curative, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice și sodice, iar nămolurile au proprietăți sapropelice, fiind bogate în hidrosulfură de fier coloidală.