Locul din casa ta unde trebuie să ții banii economisiți. Așa vei avea și mai mult noroc

Locul din casa ta unde trebuie să ții banii economisiți. Așa vei avea și mai mult noroc
Locul din casa ta unde trebuie să ții banii economisiți

Locul din casa ta unde trebuie să ții banii economisiți. Așa vei avea și mai mult noroc. Poate nu știai dar sunt anumite perioade în care poți avea impresia că banii îți scapă pur și simplu printre degete, însă pentru a face economii este importat să ai grijă de bani, dar și să ții cont când alegi locul unde să îi pui, ca să asiguri prosperitatea familiei.

Locul din casa ta unde trebuie să ții banii economisiți

Se spune că locul în care alegi să îți pui banii poate să îți influențeze felul în care te bucuri de pe urma lor. Conform principiilor feng-shui, banii din economii nu trebuie puși undeva la întâmplare, ci în anumite locuri destinate banilor, ce asigură prosperitatea. La polul opus, sunt zone marcate de energie negativă, care fac ca banii să îți scape printre degete.

Tot specialiștii în feng-shui susțin că sunt și anumite colțuri din casă care atrag prosperitatea, norocul, dragostea. În ce privește banii, specialiștii anunță că colțul de sud-est al locuinței este cel mai potrivit ca să păstrezi pușculița cu economii, ce nu ar trebui niciodată să rămână goală. Este important să menții acolo o parte din banii obținuți din afaceri ori dintr-o anumită activitate profesională.

În plus, în colțul destinat banilor, trebuie să decorezi folosind nuanțe de verde, violet și auriu. Este ideal să amplasezi și flori sau decorațiuni din lemn natural din zona aceasta. Foarte potrivită ca să atragi și mai mult prosperitatea financiară este planta banilor. Este vorba despre o plantă decorativă cu frunzele în formă de monede, despre care se spune că poate atrage banii. Tot ce trebuie să faci este pui o monedă în pământul din ghiveci, ca să ai și mai mult noroc pe plan financiar.

Alte superstiții legate de bani

Alte superstiții legate de bani spun că este bine să păstrezi banii în portofele sau în pușculițe de culoare roșie pentru ca aceștia să se înmulțească rapid. De asemenea, mai aduce noroc și dacă ai o monedă legată cu o ață roșie pe care să o porți tot timpul în buzunar. Nici buzunarele însă nu ar trebui să stea goale, ci trebuie să pui o monedă sau o bancnotă în buzunar ori de câte ori pleci de acasă.

Banii nu ar trebui niciodată să fie risipiți prin geantă sau să fie puși la întâmplare, ci trebuie să îi așezi în portofel, monede la monede și bancnote la bancnote, iar bancnotele trebuie ordonate în funcție de valoare. Se mai spune că este bine să mai pui și o monedă sub preșul de la intrare sau sub pragul ușii, pentru ca banii să nu iasă din casă.