Locul din Bucegi unde au loc fenomene paranormale. Doar lumânările rămân aprinse aici

Locul din Bucegi unde au loc fenomene paranormale. Doar lumânările rămân aprinse aici
Povești din România. Ce loc din Bucegi are o energie binefăcătoare

Un loc din Bucegi atrage foarte mulți turiști care își doresc să afle dacă poveștile despre fenomenele paranormale sunt adevărate. Încărcată cu o energie binefăcătoare, peștera ascunde extrem de multe secrete, iar toți cei care îi trec pragul rămân fascinați.

Ce loc din România este încărcat cu multă energie

Multe povești au fost spuse despre Peștera Ialomiței. Acest loc extrem de puternic stă ascuns în Bucegi, iar istorisirile pe care le-au avut de spus mulți care au reușit să viziteze această peșteră i-au cucerit pe turiștii care își doresc să beneficieze de energia plină de putere divină.

Totuși, întâmplările pe care le-a avut un călugăr pot să fie printre cele mai neașteptate. Acesta a petrecut mulți ani în inima munților Bucegi, conducându-i pe cei curioși prin galeriile săpate în adâncuri, explicând că spiritele care sălășuiesc în inima Peșterii Ialomiței îțși fac apariția noapte de noapte.

Mai mult, chiar dacă respectivul călugăr a îndrăgit peisajul munților Bucegi și i-a îndrumat pe cei care căutau alinare și își doreau să aprindă o lumânare în Peștera Ialomiței, în scurt timp a fost nevoit să îi ajute pe cei bolnavi, care, chinuiți de probleme, își doreau să găsească liniștea în rugăciune.

Poveste paranormală. Ce s-a aflat abia acum

Omul cobora noapte de noapte în galeria unde se găsește un izvor care are ‘apă vie și apă moartă’ și umplea diverse sticluțe găsite pe iarbă și lăsate de turiștii care se bucurau de plăcerile lumește, printre care grătare și petreceri. El ascundea obiectele în buzunarele sutanei, potrivit munții-bucegi.ro.

Călugărul le oferea apa magică oamenilor bolnavi pentru a îndepărta suferința, iar povestea lui a intrat în atenția tuturor românilor după ce s-a aflat că persoanele care aveau mari suferințe se vindecau imediat după ce primeau lichidul care ar avea puteri binefăcătoare.

Totul a mers bine până când, într-o noapte, călugărul a văzut cu ochii lui cum mai multe fecioare dansau jocul ielelor, iar apoi a fost curprins într-o horă nebună. Acesta a experimentat mai multe fenomene paranormale înainte de a se trezi fără să își de-a seama dacă totul a fost vis sau realitate.

Ce a făcut Mihnea Vodă în Bucegi

De asemenea, o altă poveste cutremurătoare are legătură cu Peștera Ialomiței. Mihnea Vodă ar fi căutat o vrăjitoare în Bucegi pentru a-i citi în dragoste, însă aceasta a început să îl blesteme imediat cum l-a văzut. El a fugit în pădure după ce s-a speriat, apoi a fost găsit de niște ciobani.

Mihnea Vodă a fost dus la o stână unde și-a venit în fire, apoi a decis să mulțumească. El s-a bucurat de faptul că a rămas în viață în urma celor întâmplate, așa că a construit un schit și a trimis călugări în locul magic care se ascunde în Bucegi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI