Liviu Vârciu se simte din nou rău. Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente: “Toate pastilele sunt în mine şi nu înţeleg”

Liviu Vârciu se simte din nou rău. Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente: “Toate pastilele sunt în mine şi nu înţeleg”
Liviu Vârciu se simte din nou rău. Ce se întâmplă cu celebrul prezentator de TV?

Fanii lui Liviu Vârciu sunt din nou îngrijorați pentru acesta. Ce se întâmplă cu cunoscutul artist în aceste momente? Vedeta a venit cu mărturii pentru cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Cum se simte prezentatorul TV?

Care este starea de sănătate a lui Liviu Vârciu? Artistul se simte din nou rău

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește. Acesta vine cu vești triste în fața fanilor pe care îi îngrijorează din ce în ce mai tare. Artistul a mărturisit că se luptă cu o răceală extrem de grea pe care a încercat să o țină în frâu acasă.

După ce starea sa nu s-a îmbunătățit deloc, artistul a considerat că este cel mai bine să ceară ajutorul specialiștilor. Din păcate, nici după ce a ajuns pe mâna medicilor nu a început să se simtă mai bine.

Prezentatorul TV a speriat pe toată lumea în urmă cu câteva zile când a anunțat că a ajuns de urgență la spital, după ce simptomele sale au început să se agraveze. Vedeta îi ține la curent pe oamenii care îl urmăresc pe rețelele de socializare, iar recent acesta s-a plâns la InstaStory că urmează cu sfințenie tratamentul prescris de medic, dar nici așa răceala nu-i dă pace.

„Nu înțeleg…”

Cu această ocazie, actorul i-a îndemnat pe internauți să aibă grijă la sănătate în aceste timpuri și să se îmbrace bine atunci când este nevoie să dea piept cu aerul de afară.

„Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

„M-am simțit foarte rău”

Moderatorul recunoștea în urmă cu puțin timp că se bucură de faptul că nu are COVID-19 și chiar și-a făcut mai multe analize amănunțite la plămâni pentru că respiră un pic mai prost.

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare în urmă cu o zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI