Liviu Vârciu s-a filmat băut. Ce i-a putut cere iubitei sale, de fapt: ”O să dea cu capul în gresie” VIDEO

de: Ana Chivu
06 04. 2021

Liviu Vârciu s-a filmat euforic în timp ce îi cerea un „favor” iubitei sale. Ce scenă amuzantă dintre cei doi parteneri a ajuns pe intenet și cum au reacționat fanii la cele văzute?

Liviu Vârciu s-a filmat după câteva pahare în timp ce îi cerea iubitei sale ceva

Liviu Vârciu s-a apucat de vlog, iar imaginile dintr-un episod anume au devenit rapid virale. Celebrul actor și cântăreț abia ajunsese de la o noapte cu băieții în care nu s-a sfiit să se înfrupte din fel și fel de băuturi.

Acesta i-a cerut iubitei o noapte amoroasă, dar ea a refuzat, nefiind prea încântată că a fost trezită cu noaptea în cap. Concret, mama copiilor lui Vârciu l-a „pedepsit” pe artist după ce bărbatul i-a stricat somnul dulce, așa că nu i-a oferit senzațiile tari pe care le dorea.

Încercările de a o convinge pe femeie nu au dat roade, așa că Liviu și-a spus povestea în fața internauților. „O sa-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o sa dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea.

Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”, a spus Liviu Vârciu.

„Nu ne mai reproducem, nu mai reproduce nimic acum”

Iubita concurentului de la „Te cunosc de undeva” nu a fost prea încântată de trezirea de ultimă oră în miezul dimineții, așa că a încercat să-i explice partenerului că vrea să se întoarcă la somn, ulterior îi va satisface dorința. Jocul dintre ei și replicile amuzante aruncate au fost savurate de internauți, iar vlog-ul a devenit rapid viral.

„Nu ne mai reproducem, nu mai reproduce nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne reproducem cât vrei tu… Bebe, nu ne reproducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15”, a spus Anda Călin.

„Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea”, a mărturisit pentru Libertatea un apropiat de-al lui Vârciu. Actualii parteneri s-au despărțit la scurtă vreme după ce pe lume a venit primul lor copil, dar iată că relația lor e acum mai stabilă decât niciodată.