Liviu Vârciu, devastat de covid-19. Verdictul crunt dat de medici după ce i s-a făcut iar rău

Liviu Vârciu, devastat de covid-19. Verdictul crunt dat de medici după ce i s-a făcut iar rău
Ce a aflat Liviu Vârciu după ce a fost infectat cu Covid-19

Liviu Vârciu trece printr-o perioadă dificilă! Cunoscutul star de televiziune a fost infectat cu Covid-19 și a reușit să câștige lupta cu boala, însă a rămas cu anumite probleme. El și-a speriat fanii de curând, după ce a fost nevoit să recurgă din nou la ajutorul medicilor.

Liviu Vârciu: ‘Nu am avut gust și miros’

Liviu Vârciu a tras o sperietură de zile mari când a fost infectat cu Covid-19. Simpaticul actor a trecut prin clipe dificile, chiar dacă a suferit de o formă ușoară a bolii. Acesta și-a dat seama, în urma unor analize, că organismul său a avut de suferit.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum.

Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează.

Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni.”, povestea Liviu Vârciu în trecut pentru Impact.ro.

Liviu Vârciu a cerut ajutorul medicilor

Mulți și-au făcut griji pentru Liviu Vârciu după ce acesta a mărturisit că a rămas cu probleme de sănătate după ce s-a infectat cu virusul. Acum, fanii nu au știut cum să reacționeze în momentul în care acesta a postat un videoclip în care se observă că a fost nevoit să ajungă, din nou, pe mâinile medicilor.

Tot mai multe persoane încep să se simtă slăbite sau obosite, iar Liviu Vârciu și-a dat seama că această perioadă nu a avut un impact bun asupra lui, așa că a cerut ajutorul medicilor după ce nu s-a simțit chiar așa de bine.

Acesta își ține fanii la curent cu absolut tot ce face, chiar unele povești pe care le împărtășește nu sunt chiar așa plăcute. Medicii i-au luat tensiunea starului, însă acesta nu le-a oferit fanilor mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, mai cu seamă pentru că nu a pățit nimic grav.

„Nu-i glumă”

Totuși, Liviu Vârciu a ținut să tragă un semnal de alarmă și să le explice admiratorilor săi că nu ar trebui să se joace cu starea lor de sănătate. Românii traversează o perioadă extrem de grea, așa că actorul a mărturisit că nimeni nu ar trebui să trateze stările de rău ca pe niște glume.

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI