Liviu Dragnea, prima reacție după anunțul despărțirii de Irina Tănase. Totul e clar acum!

Liviu Dragnea, prima reacție după anunțul despărțirii de Irina Tănase. Totul e clar acum!
Acum totul este clar

Liviu Dragnea a avut prima reacție, după ce în presă s-a aflat că el și Irina Tănase nu mai formează un cuplu. Se pare că politicianul a văzut câteva imagini compromițătoare cu iubita lui, motiv care l-a făcut să dispară complet din peisaj și să se izoleze câteva zile, departe de toată lumea. Acum, fostul lider PSD a venit cu precizări cu privire la locul și motivul dispariției sale, mai ales că apropiații și rudele și-au făcut griji pentru el, conform celor scrise în presă.

Liviu Dragnea confirmă despărțirea de Irina

Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, deși în urmă cu puțin timp politicianul vorbea de nuntă și ambii aveau planuri de a întemeia o familie. Se pare că de vină ar fi chiar tânăra, care a fost surprinse în ipostaze indecente, iar dovezile au ajuns la Liviu Dragnea.

Fără să îi dea șansa să îi explice ceva, Liviu Dragnea a decis să pună punct relației sale, deși iubita lui a fost cea care l-a susținut și l-a vizitat în închisoare. Gestul pe care Irina l-a făcut ar fi fost mult prea grav ca să mai fie scuzat, așa că politicianul și-a încheiat orice socoteală cu ea.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată.

Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.

Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea.

Unde a dispărut, de fapt, politicianul

De altfel, el a ținut să precizeze că nu a fost dispărut și că și-a petrecut ziua de Sfântul Nicolae alături de copiii lui, iar astăzi a avut de lucru la partid.

Politicianul a spus că subiectele și problemele românilor sunt cu totul altele și a acuzat că știrile despre viața lui personală sunt create în spațiul public doar pentru a atrage atenția de la adevăratele probleme ale guvernării actuale.

Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu.

Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum.

Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a completat Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI