Liviu Dragnea, lovitură devastatoare. Curtea de Apel a luat decizia dură

Liviu Dragnea, din nou în instanță. Ce a pățit fostul lider PSD în pușcărie

În urmă cu câteva zile, membrii de partid, loiali fostului lider PSD, Liviu Dragnea, printre care și Codrin Ștefănescu, anunțau pe rețelele de socialiare că Liviu Dragnea este tot mai aproape de libertate, și că avocații fostului șef PSD găsiseră o eroare judiciară care ar putea anula condamnarea sa. Astăzi fostul lider a primit decizia din partea Curții de Apel București.

Liviu Dragnea primește lovitura de grație

La începutul acestei luni avocații lui Liviu Dragnea anunțau găselnița prin care ar putea fi eliberat clientul lor. Fostul secretar al PSD, Codrin Ștefănescu, scria pe pagina sa de Facebook că avocații fostului lider PSD au depus o acțiune importantă pentru întregul sistem judiciar românesc. Dar astăzi, 21 august, fostul lider PSD, a primit cea mai proastă veste, de până acum, ca o adevărată lovitură de grație.

Liviu Dragnea, lovitură devastatoare. Curtea de Apel a luat decizia dură
Liviu Dragnea, lovitură devastatoare. Curtea de Apel a luat decizia dură

Liviu Dragnea nu renuntā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt : avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat.”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Curtea de Apel a luat decizia dură

Ziua de astăzi a fost una din cele mai așteptate, atât de Dragnea, cât și de avocații acestuia, având în vedere că astăzi, Curtea de Apel București a dat decizia referitoare la contestația depusă, despre care v-am relatat anterior. Din păcate, Liviu Dragnea primește lovitura de grație, după ce Curtea de Apel București, prin decizie definitivă, au respins ca neîntemeită contestaţia formulată de Dragnea și avocații acestuia. Reamintim că, în 2019, mai exact pe 27 mai, în plină sacensiune politică, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive, acesta fiind și astăzi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI