Liviu Dragnea, în stare gravă la spital. Informații de ultimă oră: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea, în stare gravă la spital. Informații de ultimă oră: ce acuze li se aduc medicilor
Liviu Dragnea acuză din nou probleme de sănătate. Ultimele detalii despre strarea sa

Liviu Dragnea a ajuns pe mâna medicilor. Codrin Ștefănescu vine cu detalii despre starea de sănătate a fostului președinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician și ce acuze li se aduc medicilor?

Probleme de sănătate Liviu Dragnea. Informații de ultimă oră

Codrin Ștefănescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care încă îl apreciază pe Liviu Dragnea, deși și-a pierdut titulatura și se află în spatele gratiilor. Fostul președinte al Partidului Social Democrat are probleme grave de sănătate, a lăsat de înțeles confidentul său care încă activează în politică. Cel din urmă a anunțat că starea lui Dragnea s-a agravat alarmant în ultima perioadă, iar vestea cea mai rea este că de două zile nu se poate lua legătura cu nimeni din preajma sa. Familia, avocatul sau presa nu au detalii despre fostul politician.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a fost mesajul lui Ștefănescu de pe pagina sa oficială de Facebook.

„În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul Penitenciarului Jilava, secţia celor infectaţi de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puţin până azi! M-a asigurat că va trece şi prin această nouă încercare, şi că va lupta pentru viaţa sa! Vă voi ţine la curent în mod constant!”, spunea tot acesta în urmă cu două zile.

„”Unde sunt acum toți psd-istii pe care i-a cărat în spare??”

„Sper din tot sufletul să nu pățească ceva! Doamne ajută-l!”, „Unde sunt acum toți psd-istii pe care i-a cărat în spate și pe care i-a făcut parlamentari și europarlamentari???? Stau ca hienele și se gudurâ pe lângă sas! Nu credeam că după 28 de ani de votat psd sub diversele forme, o sa ajung sa va urăsc. Silă!”, „Doamne fereste, astia sunt criminali, cum adica sa nu dea informatii familiei??? Mi se pare criminal acest comportament, daca nu actionam acum „maine” va fi randul nostru, trebuie sa ne solidarizam nu din interese politice sau mai stiu eu ce ci din respect pentru orice fiinta umana!!!”, au fost câteva din comentariile internauților.

Anunțul ANP în legătură cu starea de sănătate a lui Dragnea- „Două persoane custodiate de Penitenciarul-Bucureşti Rahova au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, în vederea aplicării condiţiei terapeutice optime. Nu prezintă simptomatologie specifică”, a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), pentru News.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI