Live Stream Online Sorana Cîrstea – Amanda Anisimova Live Video pe Eurosport Player – Wimbledon 2019

de: Alexandra Chivu
02 07. 2019

Marți, de la ora 15:00, se va disputa partida Sorana Cîrstea, 26 WTA – Amanda Anisimova 77 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon, Marea Britanie. Urmărește LIVE Stream Online confruntarea! Anisimova este la prima întâlnire cu Wimbledon, dar la al doilea duel disputat pe iarbă, iar Cârstea este o adeversară incomodă în primele tururi ale turneelor.

Live Stream Online Sorana Cîrstea – Amanda Anisimova

Sora Cîrstea și Amanda Anisimova se vor duela, marți, de la ora 15:00, în primul tur al turneului de la Wimbledon, Marea Britanie. Întâlnirea dintre cele două este în premieră. Anisimova este la debutul la Wimbledon și la a doua competiție pe iarbă, iar Cîrstea este adversară incomodă în primele tururi ale turneelor.

Anisimova se poate lăuda cu o experiență minimă pe iarbă. În vârstă de 17 ani, sportiva a fost una dintre cele mai mari surprize de la Roland Garros. Americanca nu a mai jucat pe iarbă în circuitul WTA, până la Mallorca, în iunie. Acolo a atins două victorii, cu Cornet și Martincova, dar a pierdut cu Bencic, 2-6, 2-6.

Se anunță o zi de foc pentru cele patru române rămase în luptă

Cîrstea, ajunsă în turul secund la ediția trecută de la Wimbledon, după succesul cu Rybarikova, cedând, însă, cu Rodina, nu a mai jucat pe iarbă în anul curent. Cu toate acestea, se dovedește o adversară incomodă pe orice suprafață de sol. Sportiva are experiență și poate profita de acest lucru în duelul cu Anisimova.

Programul zilei. Meciurile se văd Live Video pe Eurosport Player

  • 13:00 Monica Niculescu – Andrea Petkovic
  • 15:00 Sorana Cirstea – Amanda Anisimova
  • 16:30 Ana Bogdan – Johanna Konta
  • 16:30 Gabriela Ruse – Julia Goerges

Se anunță o zi de foc pentru românce astăzi, la Wimbledon! După ce luni s-a stabilit ca Halep să lupte împotriva Monicăi Niculescu, la rând sunt Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Gabriela Ruse, ce visează la un loc în turul doi la Grand Slam-ul pe iarbă de la Londra. Monica Niculescu a întâlnit-o deja pe Andrea Petrokovic, de la ora 13:00, fiind prima partidă a zilei. Sorana urmează să se dueleze cu Amanda Anisimova, mediul fiind al doilea al zilei, după partida de pe tabloul masculin dintre James Ward și nikoloz Basilashbili.