Live Stream Online Sabail FK – CSU Craiova Live Video pe Digi Sport – Europa League

Autor: Claudiu Surmei - 20:47, 11 iul. 2019
Live Stream Online Sabail FK - CSU Craiova Live Video pe Digi Sport - Europa League

Sabail FK – CSU Craiova se joacă joi, 11 iulie 2019, în turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 și Look Plus, de la ora 19:00, dar poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de acest meci.

UPDATE – Fluier final. Sabail FK – CSU Craiova 2-3.

UPDATE – Minutul 82. Ramazanov reduce din diferență. VIDEO

UPDATE – Minutul 67. Roman duce scorul la 3-1 pentru olteni. VIDEO

UPDATE – Minutul 51. Bancu înscrie, Craiova conduce cu 2-1. VIDEO

UPDATE – Începe repriza secundă.

UPDATE – Sabail – Craiova 1-1 la pauză.

UPDATE – Minutul 33. Ramazanov face 1-1. VIDEO

UPDATE – Minutul 13. Goool, Craiova! Mateiu deschide scorul. Vezi aici VIDEO

UPDATE: S-a dat startul meciului!

UPDATE – Echipele de start:

Sabail FK: Bozinovski –  Urfan Abbasov, Yunuszada, Rahimov, Erico – Cociuc, Essien, Amirquliyev – Ramazanov,Mirabdulla Abbasov, Hamdi

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Qaka, Ivanov – Bărbuţ, Mateiu, Vătăjelu – M. Roman II


Sabail FK – CSU Craiova Live Video pe Digi Sport – Europa League

Meciul Sabail FK – CSU Craiova se joacă pe Asco Arena din Baku, Azerbaijan, un stadion cu o capacitate de 5.000 de locuri. Este prima partidă oficială a oltenilor în această vară, o confruntare în care trebuie să obțină un rezultat pozitiv pentru a putea aborda cu mai multă relaxare returul de pe Ion Oblemenco. Meciul retur este programat pe 18 iulie, la ora 20:00. Echipa care se va califica va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Honved (Ungaria) și Zalgiris (Lituania).

Partida de la Baku se joacă pe un teren sintetic, iar trupa din Bănie nu este obișnuită cu o astfel de suprafață. „Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă bună, e dificil şi prin prisma faptului că e primul meci al sezonului”, a declarat antrenorul Corneliu Papură.

„Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe iarbă. Echipa se va mobiliza foarte bine şi vom câştiga meciul”, a spus și Nicușor Bancu.

„În Europa League e un drum lung până la grupe, nu e ușor, dar e clar că trebuie să ne fixăm obiective cât mai mari ca să muncim și să le atingem”, a completat Bogdan Vătăjelu, care s-a întors în România după perioada petrecută la Sparta Praga.

Echipele probabile la Sabail FK – CSU Craiova

Sabail FK: Bozinovski – Muradbayli, Erico, Yunuszada, Baybalayev, Rahimov – Duventru, Cociuc, Amirquliyev, Ramazanov – Abbasov. Rezerve: K. Bayramov, Essien, Manafov, Hamdi, Yagublu, Rahimli, Mapuku. Antrenor: Aftandil Hajiyev.

CSU Craiova: Pigliacelli – Martici, Kelici, Acka, Bancu – Qaka, Ivanov – Bărbuţ, Mateiu, Vătăjelu – M. Roman II. Rezerve: L. Popescu, T. Ferreira, Briceag, Cicâldău, Fortes, Mihăilă, Alex Ioniță II. Antrenor: Corneliu Papură.

Arbitru: Fyodor Zammit // Asistenți: Duncan Sultana, Theodore Zammit (toți din Malta).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI