Live Stream Online CFR Cluj – Celtic, Digi Sport, Telekom Sport – Champions League

de: Alexandra Chivu
07 08. 2019

Miercuri, 7 august, zi plină de evenimente. În Tenis se așteaptă bătălia între Simona Halep și Jennifer Brady, în direct, la Digi Sport 2, de la ora 20:00. Cu o oră mai târziu va începe Champions League, turul 3: CFR Cluj – Celtic, pe Digi Sport 1/ Europa Lueague. Urmărește Live ce se va întâmpla pe teren!

Live Stream Online CFR Cluj – Celtic, de la ora 21:00

Astăzi este o zi în care românii vor sta cu sufletul la gură. Tenis, Rogers Cup, turul 2, se va purta între Simona Halep și Jennifer Brnady, ce se poate urmări în direct la Digi Sport 2, de la ora 20:00. De la ora 21:00, pe Digi Sport 1/ Europa League, se poate urmări CFR Cluj – Celtic. Joi, 8 august, se anunță turul 3 între Universitatea Craiova – AEK Atena, de la 19:15, pe Digi Sport 1. CFR Cluj se află într-o postură importantă sub bagheta lui Dan Petrescu.

7 august, zi mare pentru campioana României

Urmează un mare test pentru campioana României, căci se va duela cu Celtic Glasgow pentru un loc în play-off-ul UEFA Champions League. Următește LIVE aici evoluția jocului. De menționat este că o calificare ar însemna nu doar asigurarea prezenței în grupele Europa League, cel puțin, ci și un important câștig financiar primit de la forul de la Nyon, de cinci milioane de euro. Dan Petrescu, dirijorul echipei CFR Cluj, cunoaște importanța meciului de astăzi, dar spune că gruparea sa este capabilă inclusiv să ajungă în grupul Ligii Campionilor.

Noi trebuie să facem un miracol ca să-i eliminăm. Ar fi un miracol. Aş asemăna cu perioada în care a câştigat campionatul cu Unirea (n.r. – Urziceni) la ce echipă au ei acum! Asta este realitatea, după ce am văzut cinci meciuri oficiale ale lor! Ăla a fost un miracol cu Unirea, şi ăsta ar fi un alt miracol după părerea mea”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a ajuns în turul trei preliminar al UEFA după ce a trecut atât de lupta purtată cu FC Astana, în primul tur preliminar, cât și de Maccabi Tel Aviv, în cel de-al doilea. La o conferință oficială de presă, Dan Petrescu a declarat că din tabăra campioanei României va lipsi cel mai în formă jucător, argentinianul Emmanuel Culio. De asemenea, acesta a precizat și că George Țucudean nu este nici el la capacitate maximă, căci a jucat ultimul meci 60 de minute, apoi nu s-a antrenat. Petrescu speră să se antreneze astăzi, însă susține că e foarte greu să fie la nivel maxim, dat fiind că jucătorul său a fost mai mult accidentat decât s-a antrenat.

De la ora 21:00, pe Digi Sport 1/ Europa League, se poate urmări CFR Cluj – Celtic

„Ţucudean ştie cel mai bine ce vrea de la viaţă şi de la fotbal, a jucat ultimul meci 60 de minute apoi nu s-a antrenat şi astăzi sper să se antreneze. Dar e foarte greu să fie la nivel maxim atâta vreme cât e el a fost mai mult accidentat decât s-a antrenat, nu ai cum, indiferent de ce nume ai, trebuie să te antrenezi. E clar că acum nu este sută la sută”, a adăugat Petrescu.

Cât despre cealaltă tabără, tehnicianul scoțienilor, Neil Lennon, a spus pentru site-ul oficial al clubului Celtic că partida cu echipa CFR Cluj este cea mai dificilă din acest început de sezon. „Îmi imaginez că va fi cel mai greu test al nostru din acest sezon. CFR Cluj este campioana României şi a avut parte de o dublă dificilă în runda trecută (n. r. – cu Maccabi Tel Aviv). Sunt puternici şi compacţi. Aruncă rapid mingea şi duc balonul rapid în faţă. De asemenea, sunt bine organizaţi pe faza defensivă”, a spus Neil Lennon.