Liniile din palmă care îți ghidează viața. Mihai Voropchievici a explicat cine va avea probleme

Liniile din palmă care îți ghidează viața. Mihai Voropchievici a explicat cine va avea probleme
Iti poti citi prezentul si viitorul in palma

Știi să ghicești în palmă? Dintre toate practicile inedite, chiromanția este una dintre cele mai apreciate deoarece se crede că prezice viitorul. Mulți o numesc arta de a analiza trăsăturile fizice ale mâinilor, pentru a interpreta caracteristicile personalității și a prezice evenimente viitoare. Palmele sunt considerate portaluri care oferă o perspectivă neprețuită despre propria persoană. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, există șapte linii în palmă care ne ghidează viaţa.

Ce spun liniile din palmă despre tine

Deși originile sale precise rămân necunoscute, se crede despre chiromanție că a început în India antică, răspândindu-se pe toată suprafața eurasiatică, în China, Tibet, Persia, Egipt și Grecia. De fapt, Aristotel a detaliat citirea palmelor în lucrarea De Historia Animalium (Istoria animalelor) în urmă cu 2.500 de ani. Opinia lui a fost că „Liniile nu sunt scrise în mâna omului fără motiv”. Odată ce înveți cum să interpretezi acest instrument magic puternic, viitorul tău se află literalmente în palmele tale.

Chiromanția susține că în palmă există șapte linii de bază: linia vieţii, linia capului, linia inimii, linia destinului, linia banilor, linia căsătoriei şi de aici poate apărea o linie marcantă. Acestea reprezintă persoana respectivă. Mai este şi culoarea mânii sau forma ei, a explicat celebrul numerolog la Antena 3. Analizează-ți bine mâinile și ține cont de aceste detalii.

Detalii cheie oferite de Mihai Voropchievici

Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător și tinde să se termine spre încheietura palmei. Acest traseu poate avea lungimi şi grosimi diferite. Dacă linia vieții este groasă şi conturată, asta înseamnă că eşti o persoană plină de zel şi ai un spirit rezistent. Există, de asemenea, linii puţin conturate. O linie slabă denotă că reziști greu perioadelor stresante. Te poți confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe cazuri în care linia vieţii se uneşte cu cea a capului. Poate dezvălui că nu ai încredere în tine și gândești negativ.

Unde se află linia destinului

Linia destinului nu o are toată lumea. Aceasta străbate palma în două și poate să fie puţin deplasată. Dacă este îngroşată, vei avea succes în viață. Toate visurile se vor împlini. O linie foarte subțire sau deloc reprezintă o fire independentă și liberă. De multe ori, linia destinului poate fi combinată. Dacă este discontinuă, poți avea altă soartă. Atunci când apare în paralel, urmărește spre ce deget se îndreaptă.

Semnul care spune că ești o persoană iubitoare

Linia inimii începe din partea de jos a degetului mic și se îndreaptă spre arătător. Aceasta arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune celor din jur. Înseamnă că este în raport cu perioada în care simți că ai fluturi în stomac, dar este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă, linia inimii denotă o fire rece.

Și linia capului împarte palma în două, fiind cea care arată forţa de gândire. Dacă observi că se suprapune cu linia vieţii, ești în nesiguranţă. O linie extinsă până la inelar înseamnă dependenţa de cineva și arată cât de inteligentă eşti.

Ce secrete ascunde linia banilor

Caută linia banilor sub degetul inerar. Ea poate fi lungă sau marcată cu câteva linii. Dacă nu o ai, atunci banii nu sunt o prioritate pentru tine. Nu eşti o fire materialistă. Dacă este la baza degetului inelar, se anunță o moştenire. Pe de altă parte, linia căsătoriei se află sub degetul mic sau degetul arătător. Aceasta arată ca o cruce ori o steluţă, a mai precizat Mihai Voropchievici.