Lidl scoate pe piaţă un produs care va înnebuni românii. Intră de joi în toate magazinele de la noi. Preţul e foarte mic

de: Stan Nicu
08 06. 2023

Așa cum i-a obișnuit deja pe români, retailerul german Lidl pune regulat în vânzare produse care nu au mai fost disponibile. De data acest, Lidl România scoate pe piaţă un produs care va face furori printre români. Produsul nou intră de joi în toate magazinele de la noi, iar preţul este unul convenabil.

Ce produse interesante a pus Lidl România în vânzare. Unul va fi foarte dorit de români

Lidl România a pus în vânzare începând de astăzi, în magazinele din toată țara, mai multe produse noi.

Astfel, românii care vor ajunge azi la Lidl vor avea ocazia să cumpere aparat Slushy Maker pentru granita și cocktailuri, răzători multifuncționale, prăjitor de pâine…etc.

Aparat care face granita la 169 de lei

În contextul în care meteorologii anunță o vară fierbinte așa cum nu a mai fost până acum, probabil că la mare căutare va fi zilele astea la Lidl aparatul Slushy Maker pentru granita / cocktailuri de la Silvercrest Kitchen Tools.

Aparatul care face băuturi semi-congelate are un preț de 169 de lei. Potivit Lidl, aparatul are următoarele caracteristici: lamă din inox, 2 trepte de mărunțire, 30 W.

Prăjitor de pâine de la Lidl. Cât costă

Un alt produs pe care Lidl l-a pus deja în vânzare și care va fi de mare interes pentru românii care vor să mănânce sănătos este Prăjitor de pâine de la Silvercrest Kitchen Tools.

Aparatul electrocansic are un preț de 129 de lei și următoarele caracteristici: carcasă din metal 6 trepte de rumenire, 980 W.

Lidl a pus în vânzare răcitor cu gel pentru sticle

Un alt produs interesant pus de Lidl în vînzare începând de azi este Răcitor cu gel pentru sticle, 2 bucăți.

Acesta este o minune în anotimpul cald pentru atunci când se merge la picnic. Acesta va menține băuturile reci așa cum le-ați pus, mult timp. Așadar, răcitorul cu gel are un preț de 17,99 de lei.

Conform Lidl România, produsul are următoarele caracteristici: „protecție împotriva șocurilor, pliabile și păstrează sticlele de băuturi reci o perioadă îndelungată”.

Răzătoare multifuncțională la prețul de 25 de lei

În afară de produsele enumerate mai sus, Lidl România a mai scos la vânzare, special pentru gospodine, Răzătoare multifuncțională de la
Ernesto. Răzătoarea este disponibilă la prețul de 24,99 de lei și are următoarele caracteristici: lame din inox, 31,1 x 13,4 x 9,1 cm, 7 piese”.

Pahare de wisky și cocktail

În plus, Lidl Romînia pune la dispoziția clienților săi pahare pentru whisky și cocktail.

Astfel, patru pahare de wisky sunt disponibile la prețul de 29,99 de lei. Același preț îl vor plăti și clienții care cumpără cele 4 pahare de cocktail de la Lidl, respectiv 29,99 de lei.