25 oct. 2021 | 19:47

Lidl România are oferte imbatabile începând de azi. Zeci de produse cu reduceri chiar de 40%

Diverse
Lidl România are oferte imbatabile începând de azi. Zeci de produse cu reduceri chiar de 40%
Lidl amendat de OPC cu peste 100.000 de lei

Lidl România vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții săi. Șefii celebrului retailer aduc zeci de produse reduse pe rafturile magazinelor. Prețurile pot scădea în cazul unora și cu 40%.

Reduceri cu 40% la unele produse: vești bune de la Lidl România

Românii preferă deseori să-și cumpere alimente pentru întreaga familie de la Lidl. Iată că în vizorul acestora vin și oferte de nerefuzat pentru că în următoarea perioadă aceștia vor putea cumpăra o listă largă de produse la prețuri mai mici. Unele din ele vor avea prețuri mai mici chiar și cu 40%.

Toată această inițiativă vine în fața tuturor sub numele de ‘Oferta de zece’ la care pot fi câștigate săptămânal cupoane pentru cumpărături, telefoane și mașini. Mai exact, în perioada cuprinsă între 25 – 31 octombrie salamul țărănesc cu șuncă va putea fi cumpărat cu 8.99 de lei/500 de grame, cu o reducre de 30%.

Reduceri Lidl la produsele tale preferate

La un preț redus poate fi găsit și pieptul de pui afumat care costă 2.19 de lei/100 grame. Brânza cu mucegai se găsește la rafturi la 5.49 de lei/200 de grame. Românii pot achiziționa paste fără gluten la doar 2.49 de lei/500 de grame având o reducere de 35%. Ceaiul negru este acum la preț de 2.99 de lei, cu 40% mai ieftin.

Sucul de roșii costă 2.19 lei, iar vinul alb este 9.49 de lei. O reducere de 25% avem la bomboanele Mozart cu marțipan și la File de ton în ulei de floarea-soarelui care costă 4.49 de lei. Mai mult decât atât, cu un bon de minimum 70 de lei clienții se pot înscrie la concursurile cu premii în cupoane pentru cumpărături, telefoane și mașini de teren.

Informare

„Mars recheamă din România produsele noastre de îngheţată menţionate mai jos. Acest lucru se datorează prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noştri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislaţia UE.  Acest fapt are impact cu privire la Mars precum şi alţi producători.

ESTE IMPORTANT că, deşi nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de îngheţată.

Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din îngheţată este minimal şi mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”
Informare ANSVSA

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro