Lidl România are oferte imbatabile începând de azi. Zeci de produse cu reduceri chiar de 40%

Lidl România are oferte imbatabile începând de azi. Zeci de produse cu reduceri chiar de 40%
Lidl amendat de OPC cu peste 100.000 de lei

Lidl România vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții săi. Șefii celebrului retailer aduc zeci de produse reduse pe rafturile magazinelor. Prețurile pot scădea în cazul unora și cu 40%.

Reduceri cu 40% la unele produse: vești bune de la Lidl România

Românii preferă deseori să-și cumpere alimente pentru întreaga familie de la Lidl. Iată că în vizorul acestora vin și oferte de nerefuzat pentru că în următoarea perioadă aceștia vor putea cumpăra o listă largă de produse la prețuri mai mici. Unele din ele vor avea prețuri mai mici chiar și cu 40%.

Toată această inițiativă vine în fața tuturor sub numele de ‘Oferta de zece’ la care pot fi câștigate săptămânal cupoane pentru cumpărături, telefoane și mașini. Mai exact, în perioada cuprinsă între 25 – 31 octombrie salamul țărănesc cu șuncă va putea fi cumpărat cu 8.99 de lei/500 de grame, cu o reducre de 30%.

Reduceri Lidl la produsele tale preferate

La un preț redus poate fi găsit și pieptul de pui afumat care costă 2.19 de lei/100 grame. Brânza cu mucegai se găsește la rafturi la 5.49 de lei/200 de grame. Românii pot achiziționa paste fără gluten la doar 2.49 de lei/500 de grame având o reducere de 35%. Ceaiul negru este acum la preț de 2.99 de lei, cu 40% mai ieftin.

Sucul de roșii costă 2.19 lei, iar vinul alb este 9.49 de lei. O reducere de 25% avem la bomboanele Mozart cu marțipan și la File de ton în ulei de floarea-soarelui care costă 4.49 de lei. Mai mult decât atât, cu un bon de minimum 70 de lei clienții se pot înscrie la concursurile cu premii în cupoane pentru cumpărături, telefoane și mașini de teren.

Informare

„Mars recheamă din România produsele noastre de îngheţată menţionate mai jos. Acest lucru se datorează prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noştri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislaţia UE.  Acest fapt are impact cu privire la Mars precum şi alţi producători.

ESTE IMPORTANT că, deşi nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de îngheţată.

Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din îngheţată este minimal şi mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”
Informare ANSVSA

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI