20 sept. 2021 | 16:00

LIDL România, anunț major pentru toți clienții lor din Brașov. Ce va apărea în curând în parcarea unui supermarket

News
LIDL România, anunț major pentru toți clienții lor din Brașov. Ce va apărea în curând în parcarea unui supermarket
Lidl România în plină expansiune

Încă de la începutul anului Frank Wagner, CEO Lidl România, anunța continuarea proiectelor de noi magazine la nivel național. Proiectul va fi condus mai departe și de Marco Giudici. Italianul va prelua funcția de CEO al Lidl România începând cu 1 noiembrie 2021. Planul de expansiune se materializează și în această lună cu un nou magazin în Brașov.

Lidl România în plină expansiune. Noul CEO anunță noi surprize clienților români

Unitatea românească a retailerului german Lidl anunța deschiderea unor noi magazine în acest an. Prima unitate, anunțată în luna mai, este situată în Snagov, în județul Ilfov, conform celor declarate într-un comunicat de presă la acel moment. Unitatea din Snagov se întinde pe 1.300 mp și are 10 angajați.

„Dacă vom reuși în ceea ce am făcut în ultimii trei – patru ani, când am crescut de trei – patru ori mai repede decât media pieței, suntem încrezători că putem ajunge pe primul loc în acest an, dar acest lucru nu este un obiectiv în sine.”, declara recent Frank Wagner, CEO al Lidl România.

Bugetul de investiții pentru acest an este de 200 de milioane de euro, potrivit CEO-ului. În 2021 compania a continuat investiția în România prin deschiderea unui nou magazin în Chișinău-Criș, raionul Arad,în iulie, și unul în Oradea.

Rețeaua națională Lidl România ajungea la acel moment la 299 de unități. În august s-a mai deschis un magazin Lidl în București. Alte două noi magazine au fost deschise în Ștefănești.

Alte magazine au mai fost deschise, tot în august, în Borsa, Bistrița și Brad, încheind luna cu 304 de magazine. Gigantul este la amre concurență cu fratele său mai mic, Kaufland, la numărul de noi magazine deschise.

În Brașov Lidl are 8 magazine. Lidl România îl deschide pe al nouălea

Orașul de sub poalele Tâmpei are deja 8 magazine deschise în ultimii ani. Într-un comunicat emis zilele acestea, Lidl România, anunță presa locală, vor deschide un al nouălea magazin, creând astfel cel puțin 20 de locuri de muncă.

Noua locație din Brașov va fi deschisă pe  Șoseaua Cristianului, Nr. 1-3. Continuându-și planul de energie verde, Lidl România anunță că noua locație dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Oficialii se laudă cu o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp în noua locație din Brașov. Clienții brașoveni vor avea, ca și facilitate, 140 de locuri de parcare.

Lidl România a declarat că va continua să promoveze colaborarea cu producătorii locali. Multe mărci de calitate vând în prezent în rețeaua sa, și majoritatea produselor sunt produse românești. Retailerul este prezent în România din 2005 și operează acum peste 300 de magazine și cinci centre logistice, cu peste 8.500 de angajați.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Capital.ro
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Schimbare pentru proprietarii de terenuri din România. Legea se pregătește chiar acum
Capital.ro
”Acul cântarului ajunsese la 145 kg!” | Aurelian a reușit să slăbească zeci de kilograme: ”Asta m-a ajutat! Traseul a fost cât se poate de natural!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CUTREMUR în POLITICA din ROMÂNIA! S-a RUPT COALIȚIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro