Lidl dă lovitura chiar de Crăciun. Produsele sunt deja la raft, la preţuri incredibile. Toţi românii trebuie să le aibă de sărbători

Lidl dă lovitura chiar de Crăciun. Produsele sunt deja la raft, la preţuri incredibile. Toţi românii trebuie să le aibă de sărbători
Lidl dă lovitura chiar de Crăciun.

Lidl va da lovitura de Crăciun cu mai multe oferte de sărbători, la jucării și decorațiuni. Astfel, cei care doresc să ofere cadouri frumoase, dar și să își decoreze casa fără a cheltui prea mulți bani, pot merge la Lidl pentru a se pregăti de sărbători. Catalogul Lidl este deja pe site și oferă detalii despre promoțiile avantajoase.

Lidl dă lovitura chiar de Crăciun. Produsele sunt deja la raft, la preţuri incredibile

Sărbătorile de iarnă pot să vină, întrucât la Lidl ofertele sunt în floare. Este vorba despre oferte la cadouri și decorațiuni. Astfel, la Lidl poți găsi în perioada aceasta oferte, de la diverse instalații LED, la lumânări parfumate sau bucătării din lemn pentru copii, bicicletă sau puzzle-uri.

Cum bradul de Crăciun este împodobit în această perioadă, la mare căutare sunt deci decorațiunile pentru el. Evident, pe lângă globuri, la mare căutare sunt instalația, astfel că la Lidl poți găsi mai multe oferte de instalații. Astfel, dacă vrei o instalație cu 1000 de LED-uri economice și durabile, cu lumină albă-caldă, îl poți găsi la suma de 119 lei.

Are 8 efecte luminoase: 4 efecte de lumină intermitentă, 2 efecte de variere a intensității, 1 efect de mixare și 1 lumină constantă. Instalația are și temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică, cu protecție împotriva stropilor de apă (IP44). Pentru interior și exterior, sunt variante disponibile: instalație cu o lungime totală de 16 m, din care 10 m cablul de alimentare, instalație cu o lungime totală 35 m, din care 5 m cablul de alimentare.

Poți opta pentru instalații cu mai puține becuri. La Lidl, există și o instalație de 15 LED-uri economice și durabile, la prețul de numai 14,99 lei. La Lidl, mai poți opta și pentru cadouri pentru copii. Găsești joc Montessori din lemn, la numai 29,99 lei, bicicletă fără pedale din lemn la prețul de 149 de lei, pungi de cadouri, dar și alte obiecte utile în această lună a cadourilor.

Lidl, oferte și la produsele alimentare

Nu în ultimul rând, la Lidl există și oferte la alimente. În săptămâna 6-12 decembrie, ai mușchiuleț din piept de pui la 8,49 lei, redus de la 12,19 lei, măsline grecești la 4,99 de lei, sos pentru paste la numai 3,29 de lei, cubulețe de brânză topită la prețul de 2,37 de lei, dar nu numai. De luni, 6 decembrie, vor fi reduceri și la produsele din gama De Luxe. Gama cuprinde anumite specialități alese, de la medalion din pulpă de cerb la diferite deserturi fine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI