Lidia Buble și noul iubit, prima poză împreună. Cum s-au afișat cei doi FOTO

Lidia Buble și noul iubit, prima poză împreună. Cum s-au afișat cei doi FOTO
Lidia Buble, prima fotografie alături de noul iubit

Lidia Buble se bucură de o nouă poveste de iubire. Cunoscuta cântăreață de la noi s-a afișat pentru prima oară alături de noul iubit. Cum s-au  fotografiat aceștia și cine le-a fost alături?

Lidia Buble alături de noul iubit: cum s-au afișat?

Este pentru prima oară când Lidia Buble se afișează într-un astfel de mod alături de un alt bărbat, după despărțirea de Răzvan Simion. Celebrul prezentator de televiziune se iubește deja de puțin peste un an cu o brunetă focoasă, timp în care solista noastră nu a dezvăluit că ar avea pe cineva la inimă.

Deși nu a recunoscut public faptul că este într-o relație, fanii consideră că ultimele detalii lăsate la vedere de vedetă sunt de ajuns. Până în prezent au existat numeroase speculații cum că ar fi într-o relație cu Harlys Becerra, iar acum fotografia împreună pare să vorbească de la sine.

Cei doi își comentează des la pozele de pe rețelele de socializare, merg în vacanțe împreună și de curând s-au lăsat surprinși împreună, alături de alți doi amici. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate și acum se înțeleg foarte bine. Fanii fostului cuplu se bucură că relația lor a rămas una decentă.

„Se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte”

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia’, a declarat Jo, conform viva.ro.

Cele două vedete colaborează și acum pe plan profesional. Lidia mărturisea într-un timp că este convinsă că el a fost marea ei dragoste, acea dragoste unică din viața unui om.

  • Vezi Galeria FOTO

„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste”

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste.

Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI