Lidia Buble și Estera, în scandal la Asia Express. Cu ce echipă s-au certat: ”Violența asta fizică și neașteptată”

Lidia Buble și Estera, în scandal la Asia Express. Cu ce echipă s-au certat: ”Violența asta fizică și neașteptată”
Ce au pățit Lidia Buble și Estera la Asia Express

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai dură. Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost extrem de dezamăgite de o altă echipă în urma unei probe. Cele două nu s-au mai putut abține și au dat cărțile pe față după ce au simțit că au fost neîndreptățite de strategia unor concurenți.

Lidia Buble și Estera, nemulțumite de o altă echipă la Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, au intrat într-un conflict cu Eliza Natanticu. Concurenții devin din ce în ce mai stresați, iar competiția dură le testează limitele. Toți vor să ajungă la marele premiu, așa că situațiile neașteptate sunt la ordinea zilei și tensiunea atinge cote maxime.

Lidia Buble și Estera, dar și Cosmin și Eliza Natanticu, formează două echipe extrem de puternice. Concurenții încearcă să facă tot posibilul pentru a depăși orice probă pe care o anunță prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, însă, de curând, s-a ajuns la reproșuri.

Ce a spus Lidia Buble despre Eliza Natanticu

Cei 4 s-au luptat din greu pentru a câștiga amuleta și a avea un avantaj în următoarea cursă, însă Lidia Buble și Estera au fost deranjate de strategia pe care a avut-o Eliza Natanticu. Cântăreața a considerat că soția lui Cosmin Natanticu a fost mult prea violentă.

„Voi nu vedeți că ați început din prima cu brutalitate, cu urlat, cu smuls poarta. (…) A fost vorba despre violența asta fizică și neașteptată.”, a spus Lidia Buble.

Estera, dezamăgită de Cosmin și Eliza Natanticu

Estera s-a luptat cu Eliza Natanticu pentru a reuși să pună mâna pe amuletă. În cele din urmă, aceasta și sora ei, Lidia Buble, s-au bucurat de un avantaj, însă au rămas cu un gust amar. Estera a mărturisit că nu s-a putut bucura de ce a reușit după ce soția lui Cosmin Natanticu a jucat într-un mod dur.

„Am luptat pentru amuleta asta și mă bucur că am câștigat-o, dar nu m-am putut bucura din plin. Măcar știm cu ce avem de-a face și la ce mod trebuie să jucăm cu ei.”, a zis Estera.

„Nu există reguli”

Totuși, Eliza Natanticu nu a fost de acord cu faptul că Lidia Buble și Estera s-au supărat. Soția lui Cosmin Natanticu a susținut că la Asia Express nu există reguli, așa că nu a greșit cu nimic.

„Estera a luat o atitudine de supărată, ca și cum cine știe ce nedreptate i-am făcut eu ei. În acest joc nu există reguli, există reguli pe care nu le-am încălcat.”, a zis Eliza Natanticu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI