Lidia Buble și actorul celebru s-au despărțit. Care a fost motivul separării dintre cei doi

Lidia Buble și actorul celebru s-au despărțit. Care a fost motivul separării dintre cei doi
Vedeta nu mai formeaza un cuplu cu celebrul actor

Lidia Buble declara, nu cu mult timp în urmă, că trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale. Tânăra se îndrăgostise până peste cap de celebrul Harlys Becerra, iar sentimentul era reciperoc. Actorul cubanez o făcea extrem de fericită pe Lidia, care radia și împărtășea fericirea cu urmăritorii de pe Instagram. Iată că minunea nu a mai ținut mult, iar blondina a decis să pună capăt relației sale.

Lidia Buble s-a despărțit de actorul cubanez

Lidia Buble și Harlys Beccera au avut o poveste de dragoste intensă, dar scurtă. Lucrurile între cei doi s-au răcit, iar relația lor a luat sfârșit după difuzarea finalei Asia Express de la Antena 1.

Se pare că cei doi și-au spus adio chiar când competiția era difuzată și au existat mai multe motive pentru care cântăreața s-a despărțit de actorul cubanez.

În primul rând, a fost vorba despre distanța dintre ei. Blondina a decis că nu poate avea o relație la distanță și că lucrurile nu duc nicăieri cu actorul. Cei doi s-au mai despărțit și pentru că Lidia își dorește să se concentreze pe carieră și are mai multe proiecte în desfășurare.

Între timp, Harlys stă fie în Cuba, fie în Ibiza, lucru care făcea ca cei doi să nu poate fi fizic împreună. Așadar, povestea de dragoste dintre ei a durat doar câteva luni. Între timp, Lidia Buble a scos și o nouă piesă de dragoste.

Cântăreața are probleme cu legea

Vedeta trece prin momente delicate, după ce a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT în dosarul în care este acuzată de dare de mită.

Vedeta a fost prinsă în trafic de polițiști și pentru că a refuzat să fie testată cu etilotestul, ea a propus să îi plătească pe cei doi agenți.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și urmează judecata pe fond.

Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză,

atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19,

respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI