Lidia Buble ridică gradele în termometre. Costumul minuscul de baie îi scoate în evidență formele voluptoase

de: Andrei Simion
02 07. 2024

Printre artistele momentului care face furori, se numără și frumoasa Lidia Buble. Vedeta a avut recent o vacanță de vis, exotică, iar fanii au putut vedea cum Lidia Buble ridică gradele în termometre, apărând în costumul minuscul de baie care îi scoate în evidență formele voluptoase.

Lidia Buble, de la inocență la voluptate

Pe 9 iunie, frumoasa Lidia Buble a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, iar fanilor li s-a încins imaginația, mai ales după ultimele poze publicate de vedetă pe rețelele de socializare.

Provenită dintr-o familie numeroasă, tânăra artistă avea săt reacă printr-o transformare spectaculoasă, din inocenta tânără venită la București, ajungând astăzi o adevărată divă și cu forme voluptoase.

De altfel, nu este prima dată cănd Lidia Buble apare ipostaze fierbinți, publicând pictoriale incendiare cu mii de aprecieri din partea fanilor.

Lidia Buble ridică gradele în termometre

Plecată într-o binemeritată vacanță, artista a decis să mai facă câteva pictoriale incendiare, iar cei care îi urmăresc postările au putut admira costumul minuscul de baie îi scoate în evidență formele voluptoase.

(foto: Instagram / Lidia Buble)

Într-o zonă exotică, cu soare și mare albastră, Lidia Buble ridică gradele în termometre cu aceste noi imagini (vezi galeria), și se pare că se distrează de minune.

Dacă pe plan profesional lucrurile se desfășoară exact așa cum și-a dorit, se pare că pe plan personal deabia acum se schimbă lucrurile.

Ce spune artista despre relația cu Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, astăzi bărbat căsătorit pentru a doua oară și la casa lui, Lidia Buble a maia vut relații sporadice, dar nimic concret, iar asta până de curând.

Recent, Lidia Buble și Horațiu Nicolau, aveau să fie surprinți într-o ipostază tandră în public, ceea ce a confirmat faptul că cei doi sunt împreună. Ba mai mult, se pare că după trei ani de tatonări, cei doi s-ar fi logodit.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a mai povestit Lidia Buble la „Vorbește Lumea”.

Dacă vor ajunge și la mariaj, doar ei doi decid când și cum. În rest, artista se concentrează pe carieră.