Lidia Buble reacționează după ce Răzvan Simion și-a făcut iubită? Ce a publicat pe Facebook

de: Andrei Simion
03 09. 2020

Fanii sunt extrem de atenți la detalii, în special după ce Lidia și Răzvan au ales să-și spună adio. Ce a postat cântăreața pe Facebook la scurt timp după ce imaginile cu noua iubită a fostului partener au apărut în presă?

Simion și-a găsit o nouă iubită. Ce a postat Lidia la scurt timp după ce s-a aflat?

Lidia Buble este atent urmărită în mediul online după despărțirea de Răzvan Simion. Cei doi au decis ca după o relație de cinci ani să meargă pe drumuri separate. Apropiații susțineau atunci când despărțirea era încă fierbinte că de vină ar fi fost nehotărârea prezentatorului de a întemeia o familie alături de blondină, mai cu seamă că aceasta a mărturisit de nenumărate ori că-și dorește să fie o mamă tânără și că visul său este să aibă o familie mare la fel ca cea din care provine.

Din păcate, nu a fost să fie alături de colegul de platou al lui Dani Oțil. Se pare că după despărțire, norocul a mers după Răzvan, care a fost surprins recent alături de o brunetă cu părul scurt cu o siluetă de invidiat.

Mesaj Lidia Buble

„E și mai complicat să ascund lucruri despre mine”

La scurt timp după ce s-a dezvăluit faptul că Simion a părăsit repede categoria burlacilor, artista a postat un mesaj scurt și cuprinzător care poate face referire și la fosta relație și la conexiunea pe care încă nu au rupt-o cei doi foști amorezi.

Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn liniștit ? #sCORNELi”, a scris aceasta într-un story de pe Instagram.

Cei care au văzut mesajul consideră că este o alegere îndrăzneață de a spune lucrurilor pe nume.

“Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare (n.r.: a zâmbit)”
Lidia Buble