Lidia Buble, în ipostaze cum n-a mai fost văzută niciodată! Ce imagini au apărut pe net cu ea, după ce a renunțat la sutien: „Sunteți pregătiți?”

de: Andrei Simion
17 05. 2024

Ajunsă la aproape 31 de ani, vârstă pe care o va împlini în prima parte a lunii iunie, Lidia Buble nu a mai fost prezentă în topurile muzicale așa de des precum o făcea pe vremuri.

Cu toate acestea, celebra cântăreață nu a lipsit din paginile tabloidelor, numele ei fiind tot mai des pe buzele celor care citesc presa de scandal. Asta deoarece de ceva vreme Lidia Buble se iubește cu Horațiu Nicolau, un milionar român în vârstă de 62 de ani!

Chiar dacă relația lor este atent urmărită de cârcotași, iar gurile rele o pun la zid pe artistă pentru alegerea pe care a făcut-o în viața sentimentală, Lidia Buble declară ori de câte ori are ocazia că ea este foarte fericită și că într-o relație contează, în primul rând, dragostea și iubirea.

„Acest inel. A, nu, stai că greșesc, nu. Tot o inimă în dar. Dragostea și, da, acest inel. Dar cea mai mare binecuvântare pentru mine pe acest pământ este familia. Inima. Dragostea mea. Cred că este cel mai frumos cadou pe care putem să-l facem unei persoane. Și aici mă refer atât la persoană iubită, cât și la membrii familiei”, a spus recent Lidia Buble pentru Unica, în momentul în care a fost întrebată care este cel mai frumos cadou pe care o persoană îl poate face.

La începutul acestui an, Lidia Buble vorbea și despre nunta ei, afirmând că va face în curând pasul cel mare.

Lidia Buble pregătește o piesă nouă

„Nu e o problemă că mi-a luat-o înainte, mi-e ciudă că m-a trădat. Mă bucur pentru ea. O să se căsătorească în luna august, o să fie sărbătoare mare. Ultima nuntă la care o să stau ca invitat, la următoarea o să fiu eu mireasă”, spunea Lidia Buble când a fost întrebată despre nunta surorii ei, Lorena.

Pe lângă interviurile despre viața ei privată, iată că Lidia Buble mai și muncește, astfel că recent a postat pe Instagram mai multe fotografii realizate la filmările noului ei videoclip, care va fi lansat în curând.

În cadrele care au apărut pe internet, artista apare inclusiv fără sutien, astfel că imaginile au adunat în doar câteva ore zeci de mii de like-uri și sute de comentarii din partea fanilor ei.

„Tocmai am terminat filmările pentru următoarea piesă. Sunteți pregătiți să aduc vara?”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

„Adorabilă”, „Un lucru e cert, red alert de superbitate”, „Ești minunată”, „Talentată și frumoasă” și „Piesa cea mai tare ești tu” au scris unii dintre fani în dreptul imaginilor.