Lidia Buble, cazată într-un hotel ”bântuit”? Episodul terifiant pe care l-a trăit artista: ”Niște zgomote ciudate”

de: Daoud Andra
25 07. 2024

Lidia Buble călătorește mult, atât pentru concerte, cât și în scop turistic. Vedeta are parte de tot felul de întâmplări în locurile în care merge, iar de curând a povestit o experiență mai puțin obișnuită de care a avut parte la o cazare.

Ce i s-a întâmplat Lidiei Buble într-un hotel

Lidia Buble a fost cazată recent alături de trupa ei într-un hotel unde a avut parte de o experiență înfricoșătoare. Artista a povestit pe Instagram că, pe parcursul nopții petrecute în acel hotel, a auzit tot felul de zgomote. Colegii ei de trupă, cazați în alte camere, nu au auzit nimic, după cum a relatat artista.

”M-am trezit la ora 06.00 ca să plec spre aeroport și nu știu cum să vă povestesc (…) Este o casă bântuită, nu este niciun geam, se plimbă porumbeii prin ea (…) Și acum când m-am trezit, îi întreb pe băieți: ‘La voi s-au auzit toată noaptea niște zgomote dubioase?’ Ei au spus că nu. La mine, din jumătate în jumătate de oră, se pornea un zgomot din balcon, eu credeam că vine sfârșitul lumii și nu să spui că era afară uragan. Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”, a povestit Lidia Buble, pe pagina ei de Instagram.

Coincidența face ca artista să fi experimentat aceleași senzații și prima dată când a fost cazată la acel hotel. Lidia Buble a mai povestit că zgomotele s-au mai domolit când a început să se roage.

”Noi am mai stat odată aici. De câte ori stăm aici, suntem bântuiți (…) Zici că se trânteau chestii, zici că ploua tare, cu gheață (…) De când am ajuns până când plec se aud zgomotele alea”, a mai spus Lidia Bluble.

Ce a pățit artista, într-o vacanță în străinătate

Nu este singura experiență neplăcută de care a avut parte Lidia Buble în timp ce călătorea. În trecut, artistei i-au dispărut bunuri valoroase din camera de hotel, în timp ce era în vacanță. Anul trecut, în timpul unei călătorii în străinătate, chiar de ziua ei, cântăreața a rămas fără o poșetă de designer în valoare de câteva mii de euro.

”Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat două genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine. (…) Geanta nu este acasă, a fost furată. Nu o să stau cu mâinile în sân să nu fac nimic”, spunea artista, în iunie 2023, pe rețelele de socializare.