Lidia Buble a încins atmosfera pe insula milionarilor din Grecia. Apariție de senzație: “Ce corp”

de: Beatrice Dumitru
06 07. 2024

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ea s-a remarcat prin talentul muzical, dar și prin frumusețea sa naturală. Furori fac imaginile în care vedeta apare în costum de baie, așa cum s-a fotografiat în vacanța petrecută pe insula milionarilor din Grecia. Iată cum s-a pozat.

Cum s-a pozat Lidia Buble

Pe 9 iunie, Lidia Buble a împlinit 31 de ani și se bucură de o carieră de succes, dar și de poveste de iubire cu un bărbat mai mare cu 31 de ani decât ea. De curând, artista a ”evadat” câteva zile și s-a distrat într-una dintre cele mai căutate destinații din Europa, dar nu a uitat să se pozeze în ipostaze sexy, care le-a încins imaginația bărbaților.

Plecată într-o  vacanță pe insula milionarilor din Grecia, Mykonos, artista a făcut câteva fotografii incendiare, iar cei care îi urmăresc postările au putut admira costumul minuscul de baie, de culoare verde, care îi scoate în evidență formele voluptoase. ”Ce corp”, a scris unul dintre urmăritorii săi. (VEZI GALERIE FOTO) De altfel, nu este prima dată cănd Lidia Buble apare în ipostaze fierbinți, publicând pictoriale incendiare cu mii de aprecieri din partea fanilor.

Lidia Buble, despre iubitul său mai în vârstă

După despărțirea de Răzvan Simion, în 2021, Lidia Buble s-a iubit cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au petrecut mai multe vacanțe în destinații exotice, și-au făcut o serie de declaraţii de iubire în public, iar solista şi-a tatuat chiar şi datele lor de naştere. Deși păreau foarte îndrăgotiți, aceștia au decis să o ia pe drumuri separate, distanța fiind motivul despărțirii.

Acum, Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri, Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani. Deși e o diferență de vârstă de 32 de ani între ei, relația celor doi merge tot mai bine. Artista a primit un inel prețios de la acesta, dar a explicat că nu este vorba despre o logodnă, ci doar de un cadou mult dorit de ea.

Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre ce apreciază cel mai mult la bărbatul de lângă ea.

”Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, spunea artista, recent, într-un interviu pentru VIVA!