Legătura secretă dintre Vera de la Survivor 2021 și Alexandru de la Puterea Dragostei. Au dat cărțile pe față

Legătura secretă dintre Vera de la Survivor 2021 și Alexandru de la Puterea Dragostei. Au dat cărțile pe față
Legatura secreta dintre Vera de la Survivor 2021 si Alexandru de la Puterea Dragostei

Deși este prezentă de numai două săptămâni în competiția Survivor România, Vera de la Războinici a devenit una dintre cele mai bune sportive din concursul din Republica Dominicană. Ceea ce nu mulți oameni știu este faptul că frumoasa brunetă a avut o legătură strânsă cu unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragostei. Au dat cărțile pe față. 

Legătura secretă dintre Vera de la Survivor 2021 și Alexandru de la Puterea Dragostei

Vera a fost pe punctul de a deveni iubita lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei. Între cele două vedete de la Kanal D a fost cât pe aici să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste, doar că distanța și-a spus cuvântul, Războinica fiind stabilită în Brașov, în timp ce Alexandru locuia în București.

Alexandru de la Puterea Dragostei a declarat despre Vera că este o persoană minunată și o mamă desăvârșită. Deși relația dintre cei doi nu a mers, fostul concurent al celui mai urmărit show matrimonial din România o susține în continuare pe Vera și speră ca ea să câștige marele premiu din acest sezon de la Survivor.

„O știu pe Vera ca fiind o mamă extraordinară. Am avut o tentativă de relație cu ea, ba chiar am și fost la o petrecere împreună, la un prieten de-al meu. Apoi am mai ținut legătura, am mai ieșit la un suc, la o plimbare, doar că nu s-a putut numi relație, pentru că ea stătea în Brașov și eu în București și nu ne-am mai văzut.

„Pot să zic că am vorbit și ne-am văzut maxim o săptămână, după care am mai păstrat legătura prin intermediul telefonului, dar nu a fost nimic serios. Este o fată bună, muncitoare, o sportivă foarte bună, se antrenează foarte des, dar din păcate, nu a mers.”, a declarat Alexandru de la Puterea Dragostei pentru kfetele.ro.

Vera de la Războinici este prietenă cu fosta Faimoasă Ana Porgras

Și pentru că tot vorbeam de Survivor România, Alexandru de la Puterea Dragostei a recunoscut că ar accepta oricând să participe la competiția din Republica Dominicană, dacă i s-ar propune acest lucru.

Vera Miron are 34 de ani și locuiește în Brașov. Ambiția și perfecționismul sportivei au determinat-o să slăbească 30 de kilograme la un an după ce l-a născut pe fiul ei Lucas, acum în vârstă de șapte ani. Frumaosa Războinică este prietenă cu Ana Porgras, fosta Faimoasă de la Survivor, eliminată din concurs acum două săptămâni după ce a fost nominalizată de Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI