Legătura neștiută pe care o are Marcel Pavel cu un artist celebru din lume: ‘M-a invitat la podgoriile lui’ (exclusiv)

Legătura neștiută pe care o are Marcel Pavel cu un artist celebru din lume: ‘M-a invitat la podgoriile lui’ (exclusiv)
Marcel Pavel are o relație apropiată cu un mare artist cunoscut în lumea întreagă

Ce legătură neștiută există între Marcel Pavel și un artist celebru în întreaga lume? Fanii celebrului cântăreț român au rămas surprinși de cele aflate recent chiar de la el. Ce detalii a oferit acesta despre relația dintre ei?

Marcel Pavel, relație apropiată cu un artist celebru din lume

Artiștii români au fost o surpriză plăcută în orice loc din lume unde au concertat. Iată din acestea nu au plecat fără prietenii cu nume mari din întreaga lume. Marcel Pavel a reușit să lege o frumoasă amiciție cu nimeni altul decât Al Bano.

Cel din urmă a concertat și el în România alături de soția extrem de cunoscută. Cântărețul român a adus în prim-plan cu câteva detalii despre Al Bano. Cei doi nu au pierdut ocazia de a-și face fotografii împreună pentru a le arăta fanilor:

”La Budapesta, din nou întâlnire, pe aceeași scenă, cu maestrul Al Bano! Un om de o modestie rar întâlnită! Respect!” sau ”La Teatrul de Operă din Budapesta, în cadrul galei Campionatului Mondial de Judo, am avut onoarea de a concerta alături de maestrul Al Bano”, au fost câteva din descrierile lor de pe rețelele de socializare.

Marcel Pavel a declarat că cei doi s-au întâlnit de aproximativ zece ori pe scenă, în special la campionatele de judo. Artistul nostru a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui, mărturisind că este un om de viață, glumeț și un profesionist adevărat.

„Ne-am întâlnit de zece ori pe scenă. Este un om de amuzant și mereu cu zâmbetul pe buze”

”Eu și Al Bano ne-am întâlnit de vreo zece ori pe scenă, mai ales la campionatele de judo, am fost cu el și la Tokyo, Monaco și la Budapesta. Este un om de un bun-simț rar întâlnit, amuzant, glumeț și mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult, e o voce inegalabilă, un adevărat profesionist”
Marcel Pavel (Sursa: impact.ro)

Mai mult decât atât, starul internațional l-a simțit apropiat pe Marcel Pavel și i-a propus o vizită la vastele lui podgorii. Din nefericire, criza sanitară le-a încurcat planurile de a se cunoaște mai bine: ”Al Bano m-a invitat și la podgoriile lui din Italia, dar n-am mai ajuns, a venit pandemia.”

Al Bano are o mare pasiune în afară de muzică – viticultura. Acesta deține peste 200 de hetare de viță-de-vie în Italia și produce anual peste un milion de litri de vin, lucru care îi rotunjește serios veniturile din muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI