Legătura halucinantă dintre un hoț “înviat” la INML și Klaus Iohannis. Cazul care i-a lăsat mască pe polițiști

Polițist, cercetat pentru omor. Victima, un hoț ”înviat” în drum spre INML. Legătura dintre tâlhar și președintele Klaus Iohannis.

Legătura dintre un hoț ”înviat” la INML și Klas Iohannis

5 februarie, în jurul orei 20:45 – polițiștii se află într-o misiune de filaj a unei grupări de hoți, specializați în spargerea locuințelor de lux, care acționau în Snagov. Printre victimele lor se număraseră inclusiv persoane din sfera politică, cum ar fi senatorul Niculae Bădălău și Delia Dinu, consilier al președintelui și șef al departamentului de Protocol din cadrul Președinției.

La un moment dat, oamenii legii identifică mașina tâlharilor și îi fac semn să oprească, însă șoferul accelerează. După o urmărire până în apropierea satului Dimieni din Ilfov, hoții au abandonat mașina și au luat-o la fugă printre case. Polițiștii au tras mai mult focuri în plan vertical pentru a-i oprit pe fugari, apoi au tras în direcția hoților.

Declarat mort de medici, și-a revenit în sacul de cadavre

Un tânăr de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit de unul din gloanțele trase de oamenii legii, aparent în picior. Grav rănit și cu mult sânge pierdut, băiatul a continuat să fugă, iar complicii săi chiar i-au improvizat un garou. Eforturile amicilor săi nu au funcționat, căci, din cauza sângelui pierdut, tânărului i s-a făcut rău și a căzut inconștient în fața unei case, unde a și fost găsit de polițiști.

Anchetatorii au chemat o ambulanță, iar medicii l-au găsit fără puls. Au început manevrele de resuscitare, însă fără răspuns. Medicii l-au declarat mort, iar hoțul a fost băgat într-un sac pentru cadavre și transportat cu o mașină de la Medicina Legală la morgă. Pe drum, acesta și-a revenit și a început să se zbată, drept pentru care angajații de la Medicina Legală l-au dus la o unitate spitalicească. Acesta a mai supraviețuit câteva ore, iar într-un final a fost declarat mort.

În urma decesului, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis pe numele ofițerului care a tras un dosar de omor. Surse judiciare au explicat pentru Gândul că polițistului i s-a reproșat faptul că l-a împușcat pe suspect în timp ce acesta fugea, nereprezentând un pericol pentru integritatea fizică ori viața sa.

Urmăriți Playtech.ro și pe