Legătura dintre Bianca Drăgușanu și Marius Lăcătuș. S-a aflat abia acum ce fac cei doi, împreună

Legătura dintre Bianca Drăgușanu și Marius Lăcătuș. S-a aflat abia acum ce fac cei doi, împreună
Ce legătură au, de fapt, Bianca Drăgușanu și Marius Lăcătuș

Bianca Drăgușanu este din nou în centrul atenției! Blondina a luat o decizie radicală, iar fanii au rămas uimiți când au aflat că există o legătură între aceasta și Marius Lăcătuș. Abia acum s-au aflat toate detaliile.

Bianca Drăgușanu a dat lovitura! Ce legătură are cu Marius Lăcătuș

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, așa că nu este de  mirare că blondina este contactată pentru a se alătura în diferite proiecte! De această dată, vedeta o să facă ceva împreună chiar cu Marius Lăcătuș.

Bianca Drăgușanu a marcat un contract important! Blondina a devenit imaginea unui cazino online ce are acționariat 100% românesc. Surprizele nu se opresc aici. Colegii ei sunt chiar Gabi Balint și Marius Lăcătuș.

Blondina o să fie, de acum încolo, imaginea cazinoului și o să promoveze acest brand, dar va înmâna și unele premii câștigătorilor. Aceasta s-a întors la renumita afacere după ce, anul trecut, ea a dat numele unui turneu organizat acolo.

De ce proiect se va ocupa Bianca Drăgușanu. O să câștige mulți bani

Bianca Drăgușanu nu acceptă să colaboreze cu firme pe bani puțini. Nu se știe încă suma pentru care vedeta s-a asociat cu respectivul cazino, dar cu siguranță nu este una mică. Blondina reușește să câștige 10.000 de euro pe lună doar din Instagram, așa că se poate declara mulțumită!

„Eu am reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă.”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, extrem de bogată: ‘Îmi merge foarte bine’

Recent, blondina a avut parte de un proiect destul de controversat. Vedeta a colaborat cu o firmă de videochat, spre surprinderea tuturor ce o urmăresc. În timp ce unii au condamnat-o pentru alegerea făcută, Bianca Drăgușanu s-a îmbogățit. 

„100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot să spun că îmi merge foarte bine. Am decis să-l prelungesc pe alte trei luni, așa că voi mai lua încă 100.000 de euro!”, a explicat Bianca Drăgușanu, potrivit WOWbiz.

Nu este prima oară când Bianca Drăgușanu se asociază cu lumea jocurilor de noroc. În trecut, vedeta a fost prezentă la Gala Premiilor Industriei de Gambling, ocupând locul de jurat, așa că nu este de mirare că s-a întors la acest domeniu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI