Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., ipostază rară. Cum s-au fotografiat în vacanță cei doi

de: Andrei Simion
03 08. 2024

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Lavinia Pîrva a surprins pe toată lumea cu o fotografie alături de partenerul său, artistul Ștefan Bănică. În imagine, acesta îi oferă un pupic pe obraz brunetei, un gest simplu, dar plin de afecțiune, care a stârnit reacții pozitive din partea fanilor.

Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare

Cei doi nu sunt cunoscuți pentru a-și expune des viața privată pe rețelele sociale, iar această fotografie le-a oferit admiratorilor o privire asupra dragostei lor. Fanii au fost plăcut surprinși să vadă o latură atât de caldă a relației lor, mai ales având în vedere că cei doi preferă, de obicei, să își păstreze intimitatea.

Ștefan și Lavinia se află în prezent într-o vacanță de vis, unde se bucură de momente frumoase împreună. Destinația aleasă le oferă ocazia de a se relaxa și a petrece timp de calitate, departe de agitația cotidiană. Cei doi se completează perfect, având o chimie aparte și o înțelegere profundă între ei.

De-a lungul relației lor, Lavinia a fost mereu o susținătoare dedicată a carierei lui Ștefan, în timp ce el și-a arătat constant aprecierea și dragostea față de partenera sa. Cei doi își împărtășesc pasiunile și interesele și sunt unul lângă altul în cele mai importante momente.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit discret în Bulgaria în 2017, în prezența celor apropiați. Mulți oameni sunt interesați să descopere secretul relației lor. Cei doi sunt un cuplu stabil și au un copil, despre care vorbesc mereu cu mândrie și emoție.

Ce a spus bruneta despre Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a declarat că Ștefan Bănică este unul dintre cei mai frumoși bărbați din țară și că relația lor nu ar fi funcționat dacă ea ar fi fost geloasă. Ea a spus că nu este geloasă, în mare parte datorită comportamentului soțului ei, care nu a făcut niciodată ceva care să o deranjeze. Aceasta a subliniat că acest lucru le-a permis să ajungă împreună, având și un copil.

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja”, a recunoscut Lavinia Pîrva .