Lavinia Pîrva, imagine rară cu băiatul ei și al lui Ștefan Bănică. Cu cine seamănă, de fapt

de: Bișinicu Andreea
21 08. 2021

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și se bucură de o familie fericităt și împlinită. Soția celebrului rockstar l-a arătat public, în premieră, pe fiul ei Alexandru, iar fanii au observat un detaliu inedit. Cu cine seamănă copilul, de fapt.

Lavinia Pîrva l-a afișat public pe fiul ei Alexandru, pentru prima dată

Lavinia Pîrva se poate declara o femeie împlinită și fericită. Este căsătorită cu Ștefan Bănică, unul dintre cei mai cunoscuți, talentați și chipeși artiști din showbizul românesc, iar Alexandru, fructul iubirii lor, crește pe zi ce trece și le aduce numai fericire în casă.

Deși până acum a fost foarte atentă să nu-i dezvăluie identitatea, pentru a-l apăra de potențialele pericole ce circulă în mediul online, Lavinia Pîrva și-a luat inima în dinți și a făcut un gest incredibil, arătându-l lumii, pentru prima dată, pe fiul ei minor.

Chiar dacă au stabilit de comun acord să nu-i expună chipul pe rețelele de socializare, soția lui Ștefan Bănică nu s-a putut abține și a postat o imagine rară cu Alexandru din parc, în care băiețelul de doi ani apare într-o parte, sprijinindu-se de un gard mic.

Cu cine seamănă, de fapt, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Deși a avut cele mai bune intenții atunci când a postat fotografia pe contul ei oficial, internauții au taxat-o pe Lavinia Pîrva pentru faptul că nu-i arată fața copilului. Mai mult de atât, urmăritorii brunetei au observat că fiul ei are părul blonduț, întrebându-se cu cine seamănă.

Câțiva dintre prietenii virtuai ai artistei au sărit în ajutorul său, spunând că este posibil ca micuțul Alexandru să fie blonduț și să aibă ochii deschiși la culoare precum frații săi mai mari, Violeta și Radu, care ar semăna cu mama lui Ștefan Bănică.

„Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, ”Arată-l că este frumos”, ”Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, Asa blondut???”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții le-au postat pe contul Lavinei Pîrva.