Lavinia Pîrva arată extraordinar în costum de baie. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. nu se sfieşte să se pozeze la plajă. Foto

Lavinia Pîrva arată extraordinar în costum de baie. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. nu se sfieşte să se pozeze la plajă. Foto
Lavinia Pîrva arată extraordinar în costum de baie. Cum s-a pozat soția lui Ştefan Bănică Jr. A uimit internetul.

Lavinia Pîrva arată extraordinar în costum de baie. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. are un corp de milioane și se menține în formă maximă chiar și după ce a dat jos toate kilogramele în plus. Bruneta a primit o mulțime de mesaje dulci de la utilizatorii platformelor sociale, care i-au admirat formele armonioase ale corpului.

Lavinia Pîrva arată extraordinar în costum de baie

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în anul 2017, iar viața de familie și-o țin cât se poate de departe de lumina reflectoarelor. Femeia care i-a cucerit iremediabil inima artistului a reușit să construiască o relație fericită cu partenerul său de viață, cu care crește și un copil.

În ciuda tuturor provocărilor cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, inclusiv pe parcursul sarcinii, frumoasa brunetă a reușit să se mențină în formă maximă. Pe internet, Lavinia Pîrva face mereu senzație cu fotografiile în care apare în costum de baie. Frumoasa brunetă știe să își etaleze formele armonioase în cele mai elegante stiluri.

Vedeta își ia fanii prin surprindere, în cel mai plăcut mod posibil, de fiecare dată când împărtășește cu ei imagini de la mare. Indiferent de tipul de costum de baie pe care îl poartă, într-o piesă sau două, unele simple, altele cu imprimeuri, partenera lui Ștefan Bănică Jr. știe să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice.

Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă fotografiile din galeria FOTO vorbesc de la sine. Mulți s-au întrebat care este secretul siluetei Laviniei Pîrva. Vedeta le-a oferit tuturor curioșilor câteva răspunsuri despre stilul său de viață, implicit despre programul alimentar pe care îl respectă.

Cum reușește Lavinia Pîrva să își mențină silueta

Bruneta nu este adepta dietelor, motiv pentru care încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil. De fiecare dată când are pofte, însă, nu își impune restricții. Singurul lucru de care ține cont, în schimb, este să nu mănânce seara.

Nu în urmă cu foarte mult timp, soția Ștefan Bănică Jr. a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Într-o intervenție pentru presa românească, Lavinia Pîrva a mărturisit că a făcut foarte mult sport pentru a reuși să ajungă la forma dorită. De fel, însă, este o persoană pofticioasă.

„Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a explicat Lavinia Pîrva.